Olympus LS-100

4 995,00 kr 3 996,00 kr
Ej i lager
SKU
V409122BE010

OBS!

 

UTGÅTT. Här kan du hitta liknande voice recorder från Olympus.

Eller kontakta oss för att få hjälp mett att hitta rätt diktafon för dig.

Spela in utan brus och bakgrundsljud
Olympus LS-100 är Olympus toppmodell för musikinspelning. Den ideala kombinationen av användbara features och skyhög kvalitet gör, att du med en LS-100 musikinspelare i handen kan göra inspelningar i toppkvalitet, med dynamiskt ljud och utan brus.

De inbyggda mikrofonerna drar nytta av Olympus kunskaper inom professionell ljud. Den robusta kvaliteten gör att du kan spela in ljudtryck på upp till 140 dB, och med ett frekvensområde på mellan 20 HZ - 20 kHz fångar du alla ljud som det mänskliga örat kan uppfatta. Du kan manuellt ställa in känsligheten i mikrofonerna, så att ljudet i dina inspelningar alltid ligger på den nivå du önskar.

För att säkra ljudbalansen har Olympus byggt in en specialdesignad förstärkarkrets i LS-100. Inbyggda chips förhindrar störningar i stereoinspelningen, och genom att åtskilja analoga och digitala kretsar från varandra, säkrar man att digitalt brus inte påverkar dina analoga inspelningar. Allt detta gör, att du kan spela in rent och tydligt på alla nivåer, och du slipper att ljudet klipps när du spelar som högst.

Bättre än CD-lyd
Olympus LS-100 spelar som standard in i PCM-format i CD-kvalitet på 16 Bit och 44,1 kHz. Men du kan enkelt ställa in inspelaren till att spela in i det överlägsna 24 Bit/90 kHz format, som ger dig ännu större djup, dynamik och precision i ljudet.

Du kan enkelt spara dina inspelningar på diktafonen med ett internt minne på 4 GB. Det ger plats till över 1,5 timmars inspelning. Du kan med fördel ansluta ett SD-kort på upp till 64 GB och därmed ge dig själv plats till över ett dygns inspelning. Om du vill spara i ett mindre format, kan du spela in i MP3, som ger dig helt upp till 114 timmar på diktafonen eller nästan 2.000 timmar totalt.

Flera lagers inspelningar och överdubbning
Du har med Olympus LS100 hela åtta samtidiga spår för att spela in och mixa dina låtar. Du kan individuellt justera ljudstyrkan på varje ljudspår, och med overdubbing kan du spela in nytt ovanpå en existerande inspelning, medan du håller varje enkel låt separat. Det gör att du kan spela in nya instrument eller sång på en existerande inspelning, eller spela in harmonier med dig själv.

For at göra det ännu enklare att spela in för professionellt bruk, kan du ansluta dina instrument direkt till LS-100 via stereo XLR. Inspelaren kan ställas in till att leverera 24V/48V Phantom Power till både höger och vänster XLR-kanal, vilket gör att du kan koppla till nästan vilken mikrofon som helst.

Inbyggd Voice Sync hjälper dig att starta inspelningen automatiskt, när du börjar spela eller sjunga. Därför behöver du inte lägga energi och fokus på att starta och pausa dina inspelningar.

Ytterligare användbara features inkluderar en inbyggd metronom och tuner, som säkrar att du spelar rent och i rätt tempo. Du kan dessutom spara dina 8-spårs inspelningar i en enkel stereofil, som du kan bränna ned på en CD eller konvertera till en MP3 för smidig digital delning.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.