Olympus LS-P1

1 449,00 kr 1 159,20 kr
Ej i lager
SKU
V414141SE000

Olympus LS-P1 är en lätt och transportabel ljudinspelare, som är idealisk, när du vill spela in din musik enkelt och snabbt. De två mikrofonerna kan klara ljudtryck på upp till 120 dB och spelar in i klart och rent stereoljud utan försämrad signal tack vare det specialiserade förstärkarkretskortet i själva diktafonen. Hög kvalitet i kompakt format.

Kompakt ljudinspelare för alla genrer
Olympus LS-P1 är designad som en transportabel och kompakt musikinspelare, när du snabbt och enkelt vill spela in med hög kvalitet utan större utgifter eller besvär. Med sin vikt på endast 75 gram är den perfekt att ta med överallt, och ytmaterialet i robust metall säkrar din musikinspelare mot stötar och slag.

Mikrofonerna sitter perfekt placerat för att fånga en trovärdig rymdkänsla i stereo. Low-cut filtret ser till att ta bort bakgrundslarm från surrande förstärkare, fläktar eller datorer, så att du hörs både renare och tydligare på inspelningen, och en särskilt robust design gör att den kan spela in upp till 120 dB utan förvrängning.

Det inbyggda förstärkarkretskortet ser till att minimera signalförlusten när du spelar in musik i stereo. Du upplever därför ingen förvrängning i din inspelning, och stereoeffekten blir enormt effektiv för att vara från en så kompakt och behändig enhet.

Med en inbyggd zoom-mikrofon har du också möjlighet att spela in en bestämd ljudkälla på stort avstånd med allra högsta precision. Det gör musikinspelaren perfekt för att t ex spela in konserter och andra arrangemang från åskådarplats.

Du har möjlighet att själv ställa in mikrofonkänsligheten på ljudinspelaren, så att du kan få den perfekta ljudnivån på din inspelning. Den visuella ljudmätaren på LCD-displayen ger dig en tydlig indikation av ljudtrycket, så att du lättare kan ställa in mikrofonerna efter gällande förhållanden. Och genom att fördefiniera begränsningar kan du försäkra dig om att inte råka göra förhastade inställningar som inte är optimala.

Gott om plats för högsta kvalitet
Med möjlighet att spela in i 24 Bit och upp till 96 KHz har du det ljudmässiga utrymmet för att spela in i allra högsta kvalitet. Det ger dig en både ett mer detaljrikt och dynamiskt ljud. Du kan förstås nedjustera inspelningar där ljudkvaliteten är mindre viktig, så att du kan optimera hur mycket plats du använder.

Diktafonen har 4 GB kapacitet, vilket motsvarar 1,5 timme i allra bästa kvalitet eller 5,5 timmar i CD-kvalitet. Du kan enkelt ansluta ett SD-kort på upp till 32 GB, och därmed få plats till över 12 timmars inspelningar av allra bästa ljudkvalitet.

Du kan enkelt ansluta din LS P1 diktafon till en dator via USB, och överföra dina inspelningar till säker förvaring eller delning med andra. Du behöver varken installera program eller göra några konfigurationer. Diktafonen beter sig som ett vanligt USB-minne, vilket betyder att du kan överföra alla slags filer mellan den och din dator.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.