Olympus ODMS R7 Dikteringsmodul

1 595,00 kr 1 276,00 kr
I lager
SKU
V7410500E000
   
Olympus ODMS är den kompletta softwarelösningen för att göra din dagliga diktering både lättare, säkrare och mer effektiv. Du har en mängd funktioner, såsom redigering av ljudfiler, kryptering och automatisk distribution till sekreterare eller taligenkänning.

Gör din diktering lättare och säkrare
Olympus Dictation Management System är den mest professionella softwarelösningen du kan få på marknaden, för att hantera dina diktat och göra din arbetsdag lättare och mer effektiv. Du kan med ODMS både redigera i dina diktat, bifoga nödvändiga filer och prioritera dina viktigaste intalningar. På det viset gör du dina sekreterares avskrivningar både snabbare och bättre. Du kan automatiskt sända dina färdiga diktat vidare till bestämda mottagare, och med marknadens högsta standard inom kryptering kan du dessutom säkra din mest känsliga information.

Lätt att använda och lätt att installera
Olympus ODMS är skapat för att vara enkelt att använda både på en dator och för att vara en del av ett nätverk med många användare. Det säkrar ett smidigt och effektivt workflow, oavsett om ni är en person eller hundratals. Användargränssnittet är intuitivt och lätt att lära sig, så att du snabbt är igång med diktering på 100 %. Om din organisation använder taligenkänning, så är ODMS perfekt anpassat till att användas som ditt enkla och säkra administrationsprogram.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.