Olympus ODMS R7 Transkriptionsmodul

2 349,00 kr 1 879,20 kr
I lager
SKU
V7410510E000
   
Olympus ODMS för transkription är en perfekt vän till den stressade sekreteraren. Du mottar automatiskt diktat för transkribering, och du kan spela upp dem automatiskt med ditt ordbehandlingsprogram öppet. När du är färdig med diktatet, lagrar ODMS det automatisk i den rätta arkivmappen.

Gör din transkription snabbare och mer effektiv
Olympus Dictation Management System (ODMS R7) är skapat med ett syfte: att göra ditt arbete med transkribering enklare och ännu mer effektivt. Med denna software kan du använda en fotkontroll för att styra uppspelningen av ljudfiler, medan dina händer är alldeles fria till att skriva. Du kan ha ditt ordbehandlingsprogram öppet, medan du pausar och startar ljudinspelningen, så att du kan arbeta oförhindrat, vilket ökar din effektivitet avsevärt. Du kan också själv justera, hur snabbt du vill spela upp dina ljudfiler, så att du alltid kan arbeta i det tempo, du föredrar.

Automatisk behandling av dina uppgifter
Du kommer med den rätta uppsättningen av ODMS att kunna motta dina nya diktat för transkription i prioriterad ordning, så att du alltid vet, vad du ska arbeta vidare på - och för vem. När du har skrivit färdigt ditt dokument, markerar du diktatet som avslutat, och det blir automatiskt arkiverat som avslutat, medan du kan vidarebefordra den skrivna texten till rätt ställe. Med marknadens säkraste krypteringsstandard kommer speciellt känsliga inspelningar alltid att vara extra beskyddade.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.