Olympus RM 4015P RecMic II

2 795,00 kr ( 2 236,00 kr. Exkl. moms )

Olympus RM 4015P RecMic II levererar en snabb och effektiv diktering direkt till din dator, och med 8 GB intern minne kan du alltid ta dina diktat med dig. Tryckknapparna erbjuder intuitiv styrning, och med en inbyggd trackball-mus kan du styra din dator direkt med diktafonen.

Brand: Olympus

Availability: På lager

Varunummer: V741003BE000
Color:

Beskrivning

Detaljer

Professionell och detaljerad diktering
Olympus RM 4015P RecMic II levererar robust, hygienisk och flexibel diktering för professionellt bruk. Du kan enkelt styra dina inspelningar med de användarvänliga tryckknapparna, och med fyra extra funktionsknappar kan du ställa in din Olympus USB-diktafon helt efter dina egna behov.

En avancerad blank UV coating, en närmast ljudlös hantering, och mikrofonens brusreduktion, gör tillsammans att dina diktat blir bättre och lättare att höra, så att avskrivningen blir enklare, snabbare och mer effektiv.

Hela diktafonens yta är gjord av antimikrobiell Polygien, vilket gör den idealisk för användande på vårdcentraler, sjukhus och inom andra områden där hygienen är extra viktig.


Marknadens mest flexibla USB-mikrofon
RM 4015 ger dig med 8 GB internminne en unik möjlighet att inte bara spela in diktat direkt på PC, men också att ta dem med på din Olympus diktafon vid användande av flera datorer.

Med Plug&Play fungerar RecMic RM4015 direkt då du kopplar den till din PC. Du kan styra din PC direkt genom tysta knappar på diktafonen och med den inbyggda trackball-musen, som hjälper dig att smidigt och enkelt styra funktionerna i din Olympus software, när du dikterar.

Diktafonen levereras med en smart dockningsstation, som både fungerar som säker förvaring, och som dessutom gör din RecMic hands-free, så att du kan diktera utan att använda händerna.

Tack vare stöd för HID keyboard, kan du använda din RecMic diktafon till inte bara Olympus diktering, men även till alla program som stödjer genvägar med ett keyboard.

 

Leverans & Betalning

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

Betalning

Vi accepterar Visa och MasterCard

visa mastercard klarna

Du kan också betala via faktura från Klarna.