Olympus RM 4100S RecMic II

1 869,00 kr 1 495,20 kr
Ej i lager
SKU
V741004BE000

Olympus RM 4100S RecMic II gör diktering på din PC enklare, tryggare och mer hygienisk med sin användarvänliga robusta design och antimikrobiella yta. Tryckknapparna hjälper dig att diktera och styra datorn snabbare och enklare än någonsin förr.

Professionell diktering direkt på PC
Olympus RecMic II RM-4100S levererar en robusthet, ljud och funktionalitet, som gör professionell diktering mer effektiv och pålitlig. Anslut den till PC via USB, och njut av en överlägsen användarvänlighet och kvalitet, genom att tala in diktat direkt till datorn.

Den intuitiva skjutknappen ger dig effektiv kontroll, som gör att du kan diktera snabbare och mer stabilt än någonsin förr. Med hela fem extra fritt programmerbara knappar kan du göra din RecMic 4100 mer personlig, och skräddarsy den för dina specifika behov.

Tryckknapparna är designade för att vara helt tysta när du dikterar, och i samspel med en avancerad brusdämpning i mikrofonen och en blank UV-coating eliminerar de störande oljud i diktaten, från t ex din hantering eller oljud omkring dig från människor och maskiner.
Diktafonen är byggd med antimikrobiellt material, som gör den perfekt anpassad för att användas på sjukhus, kliniker och andra ställen som har behov av god hygien. Polygien. Huset är byggt med extra fokus på hållbarhet, så diktafonen kan tåla hårdhänt hantering i en stressig arbetsmiljö.

Marknadens mest flexibla USB-mikrofon
RecMic RM4100 fungerar tack vare Plug&Play direkt med din Olympus software när du kopplar den till datorn. Du kan därför sätta igång och diktera direkt utan ytterligare installation.

Med i paketet får du även en smart dockningsstation, som både förvarar din diktafon och automatiskt gör den hands-free. Det ger dig möjlighet att diktera utan att du behöver hålla i diktafonen, så att du har händerna fria till att arbeta.

 

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.