Olympus RM 4110S RecMic II

3 080,00 kr 2 464,00 kr
I lager
SKU
V741005BE000
   

Olympus RM 4110S RecMic II ger med sin kvalitet, hygieniska yta och användarvänlighet en bra och snabb diktering på PC. Mikrofonen ger en effektiv brusdämpning, materialen är antimikrobiella, och med den inbyggda trackball musen kan du enkelt styra din dator direkt med din USB diktafon.

Professionell diktering på detaljnivå
Olympus RecMic II RM 4110S ger dig möjlighet att diktera snabbare och enklare på din PC. Den intuitiva skjutknappen betyder effektiv och användarvänlig hantering, och hela fyra fritt programmerbara knappar låter dig anpassa din RecMic till dina personliga krav.

Diktafonen har uppgraderats med ännu fler brusreducerande funktioner än förr, inklusive ett avancerat brusfilter i mikrofonen, en UV-ytbehandling som eliminerar friktion, och trycksvaga knappar. Det betyder att du enkelt kan diktera i larmande omgivningar och hantera diktafonen, utan det går ut över inspelningskvaliteten.

Ytmaterialen är skapta med antimikrobiell Polygiene, så din Olympus USB-mikrofon lever upp till de högsta kraven på hygienstandard. Det är dessutom enkelt att sprita av den, så att du säkert och tryggt kan använda den på hälsokliniker och sjukhus.

Extremt flexibel USB-mikrofon
Olympus RecMic II 4110 är enkel att koppla in och använda. Med Plug&Play fungerar den automatiskt omedelbart då du kopplar den till datorn, så du kan utan besvär sätta igång och diktera direkt.

RecMic Configuration Tool hjälper dig att ställa in din USB-diktafon för att ge snabb åtkomst till andra program, så att du kan styra din PC direkt med din RecMic i handen.

Med i paketet får du även en smart dockningsstation, som inte bara fungerar som en praktisk förvaring av din Olympus dikteringsenhet när du inte använder den, men också som en handsfree station, när du behöver ha händerna fria. RecMic RM-4110 förstår själv att den sitter i docking stationen och övergår till handsfree status.

 

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.