Olympus RS 28H

1 204,50 kr 963,60 kr
I lager
SKU
V4521410E000
   

Olympus RS 28H gör dina händer fria till att skriva ned diktat. Med tre fullt programmerbara knappar kan du nu styra både diktatet och all annan software med hjälp av dina fötter, så att du kan vara ännu mer effektiv när du arbetar.

Levereras utan Olympus ODMS software. Köp Olympus AS 2400 med software här.

Släpp dina händer fria
Olympus RS 28 är en lätt, enkel och särskilt flexibel fotkontroll, som ger dig en mängd möjligheter att styra uppspelning av diktat med fötterna, samtidigt som du skriver av. Du kan smidigt styra din Olympus dikteringssoftware med de tre knapparna på kontrollen, så att du utan problem kan koncentrera dig på att skriva i dit ordbehandlingsprogram. Du kan dessutom med det medföljande Olympus Foot Switch Configuration Tool fritt programmera din Olympus RS28 till att styra alla program på din dator. Bare tilldela fotkontrollen dina tre mest använda genvägar, så kan du arbeta extra effektivt - inte bara med diktering, men med dina favoritverktyg och bästa program på din dator.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.