Olympus VN-541PC

495,00 kr 396,00 kr
Ej i lager
SKU
V405281BE000

Olympus VN-541PC är en liten, enkel och användarvänlig diktafon för enkla inspelningar av noteringar, tankar och idéer. Med lätt design och enkelt användargränssnitt, kan du använda den överallt i en handvändning och med en enkel knapptryckning. Den inbyggda brusutjämningen tar bort bakgrundsljud, så att du hörs tydligt och klart.

Spara dina tankar i hög kvalitet
Olympus VN-541PC ger dig möjlighet att spela in memos och tankar överallt, med sin lätta design och sitt simpla gränssnitt. Med sin vikt på endast 67 gram passar den i handväskan eller fickan, och du kan starta en inspelning med ett enkelt tryck med ett finger på inspelningsknappen. Håll den inne i ett par sekunder, och den både startar mikrofonen och börjar spela in.

Den inbyggda mikrofonen är optimerad för att fånga din stämma in till perfektion, och du kan själv ställa in känsligheten till hög eller låg, så att du alltid låter bra vid uppspelning. Genom att slå på brusutjämning kommer du att uppleva en ännu bätte ljudkvalitet, eftersom diktafonen filtrerar bort bakgrundsljud från t ex datorer, projektorer, fläktar osv.

Enkel att använda och lätt att ta med
Designen har utvecklats till perfektion inom både funktion och gränssnitt, och diktafonen är skapad för att ligga stadigt och ergonomiskt i handen, med fördjupning på baksidan för ditt pekfinger, och stora knappar som tummen hittar utan att du behöver titta. Skärmen är komprimerad för att visa det nödvändiga på ett lätt och överskådligt sätt, så att den tar så lite plats som möjligt. Allt detta gör Olympus 541PC till en perfekt diktafon att packa ner och spela in med överallt.

Du kan enkelt ansluta din Olympus VN541PC till en dator via USB. Det kräver ingen installation eller speciell konfigurering, diktafonen fungerar som ett simpelt USB-minne. Det betyder att du helt enkelt kan kopiera över dina inspelningar till datorn, och att du dessutom kan spara andra filer från PC:n på din Olympus diktafon, om du skulle ha behov för att ha dem med.

Med en lagerkapacitet på 4 GB har VN-541PC plats för över 1500 timmars ljudinspelning, och batteritiden håller för över 50 timmars aktivt användande. Med ett par extra batterier i väskan står du aldrig utan ström, var du än befinner dig och hur mycket du än ska spela in!

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.