Olympus WS-853

945,00 kr 756,00 kr
Ej i lager
SKU
V415131BE000

Olympus WS-853 är en flexibel och transportabel diktafon, som du lätt och enkelt kan använda i alla situationer, när du har behov av att spela in något. Oavsett om det är för personliga anteckningar, samtal och intervjuer, eller om du ska spela in möten eller gruppsamtal, levererar den ljudinspelningar av högsta kvalitet.

Din diktafon för alla behov
Olympus WS-853 ger dig ultimat flexibilitet till ett rimligt pris, när du vill spela in allt från notat till möten. Inbyggda stereomikrofoner är utvecklade för att anpassa sig till alla situationer, och med en mängd möjligheter för scenarieanpassning, kan du optimera diktafonen till alla olika förutsättningar. Du kan både sätta den till enkel uppsättning om du är nybörjare, eller till normal uppsättning, om du vill kunna anpassa inspelningen intill perfektion.

Stereomikrofonerna har ett spann på hela 90°, så du kan få med många ljudkällor i en inspelning. Det är väldigt användbart till möten, då du kan lägga din WS853 diktafon i den ena änden av rummet, och den fångar ändå alla deltagare. Den intelligenta röstjusteringen reglerar själv ljudnivån och gör svaga röster högre och tydligare, medan den skruvar ner kraftigare röster. Detta resulterar i en inspelning där alla röster är lika höga, vilket gör avlyssningen både lättare och mer behaglig.

Genom att slå på brusreducering kan du göra dina inspelningar ännu tydligare. Den finner själv bakgrundsljuden och filtrerar bort dem från ljudfilen. Mikrofonerna har dessutom ett filter som tar bort sus från datorer, projektorer, fläktar osv. Det betyder att allt annat än relevanta röster tystnar på själva inspelningen, så att man alltid kan höra vad som blir sagt.

Nästan obegränsat med plats
Med hela 8 GB inbyggt minne har Olympus WS-853 plats för över 2.000 timmars inspelningar. Om det inte skulle vara tillräckligt, kan du ansluta ett MicroSD-kort på upp till 32 GB och njuta av över 10.000 timmars kapacitet.

Med ett inbyggt USB-stick kan du koppla diktafonen direkt till din dator utan varken installation eller särskild konfigurering. WS-853 fungerar som ett vanligt USB-minne, dit du kan kopiera dina inspelningar på datorn för att spara dem på ett säkert ställe. Om du skulle ha behov för det, kan du också använda din Olympus diktafon som en USB-sticka, där du kan spara foton och andra dokument av alla filtyper.

När du sätter din Olympus WS853 till din PC, laddar du samtidigt batteriet. Med en kapacitet på upp till 110 timmars aktivt användande, kan du använda diktafonen länge på en enkel uppladdning. Det tar endast c:a 3 timmar att ladda upp ett helt tomt batteri.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.