Philips DPM 6000

5 139,00 kr 4 111,20 kr
Ej i lager
SKU
DPM6000/02

Philips DPM 6000 är en perfekt diktafon till dig, som föredrar att diktera med tryckknapp. De två mikrofonerna levererar fantastiska ljudinspelningar i stereo, och designen i rostfritt stål och stor LCD display gör den både solid och användarvänlig.Levereras med Philips SpeechExec software, som hanterar alla dina inspelningar enkelt och professionellt på din PC.

Smidig diktering överallt
Philips DPM 6000 är den robusta och hållbara diktafonen till dig, som har behov av att enkelt kunna ta ett diktat, var du än befinner dig. Den är ledningsfri och har en batteritid för upp till 30 timmars inspelning. Med den lätta designen i rostfritt stål kan du utan bekymmer diktera överallt utan att tänka på varken mobilitet eller hållbarhet. Det användarvänliga systemet med tryckknappar är enormt simpelt och är perfekt för dig, som inte är van vid att diktera. En stor LCD display ger en snabb överblick och enkel åtkomst till alla funktioner du behöver.

Hanterar alla diktat till perfektion
Philips DPM6000 levereras med SpeechExec till din PC, som organiserar alla dina diktat, i samma ögonblick som du ansluter din diktafon till datorn. Det gör ditt workflow enkelt att hantera, och du kan prioritera dina diktat och skicka dem till avskrivning i den rätta ordningen. Du kan spela in i det skräddarsydda DSS-formatet, som låter dig lägga in ytterligare diktering mitt i en existerande ljudfil eller radera delar av inspelningen, så att du förbereda dina diktat försmidig och effektiv avskrivning.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.