Philips DPM 7000

6 825,00 kr 5 460,00 kr
Ej i lager
SKU
DPM7000/02

Philips DPM 7000 är perfekt för dig som vill använda skjutknapp för snabbare och lättare diktering. Du får fantastiska inspelningar i stereo, och en design i rostfritt stål med stor LCD display, som gör diktafonen extra lätt, hållbar och användarvänlig.


Levereras med Philips SpeechExec software, som gör att du enkelt kan hantera och dela dina diktat via PC, när de ska skrivas ned.

Effektiv diktering överallt
Philips DPM 7000 gör det enkelt att snabbt ta ett diktat när du behöver det. Med en batteritid för upp till 30 timmars inspelning kan du ta den med dig överallt, eller bara använda den när du behöver vara mobil på kontoret - det är upp till dig. Den lätta designen i rostfritt stål ger dig den kvalitet och hållbarhet du behöver, när du ska vara säker på att få högsta professionella standard. Skjutknappen på sidan är både snabb och ergonomiskt behaglig att använda, så du kan diktera smidigt och effektivt. En stor LCD display ger en snabb överblick och enkel åtkomst till alla funktioner.

Hanterar alla diktat till perfektion
DPM7000 levereras med Philips SpeechExec software, som professionellt hanterar dina diktat, när du ansluter din diktafon till datorn. Du kan dessutom prioritera dina diktat och få SpeechExec att skicka dem till avskrivning i den prioriteringsordning du vill. Du kan också granska dina diktat innan du skickar dem, för att försäkra dig om att de är korrekta. Genom att spela in i det skräddarsydda DSS-formatet kan du med Philips DPM7000 både lägga till en ny inspelning i ett befintlig diktat, eller radera oönskade delar, så att du kan säkerställa maximal effektivitet, när diktatet ska skrivas.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.