Fler bilder

Philips DPM 7700

6 475,00 kr ( 5 180,00 kr. Exkl. moms )

Med Philips DPM 7700 har du allt för att komma igång med professionell diktering. Paketet innehåller en diktafon med skjutknapp för intuitiv betjäning, en fotkontroll för transkribering, hörlurar i stereo och programvara för att hantera diktaten enkelt, smidigt och professionellt på datorn.

Brand: Philips

Availability: Slut på lager

Varunummer: DPM7700/02
Color:

Beskrivning

Detaljer

Kom igång med din diktering
Philips DPM7700 uppfyller alla dina behov, när du vill komma igång med att diktera: DPM7000 diktafonen ger dig professionell toppkvalitet och intuitiv styrning med skjutknapp, LFH2330 fotkontrollen ger dig handfri styrning av diktat, och LFH 334 hörlurar säkrar en tydlig igenkänning i rösten, när du avlyssnar och transkriberar. I SpeechExec Dictate och Transcribe software kan du enkelt redigera dina diktat och hantera dem smidigt och enkelt mellan intalare och sekreterare.

Stärker din arbetsprocess
Med DPM7000 i handen spelar du in i det professionella DSS-formatet, som ger dig ännu fler möjligheter att redigera och ändra i dina inspelningar, som du sen lätt kan överföra till PC via USB. Med SpeechExec Dictate har du möjlighet att tillföra upplysningar till diktaten och kan enkelt vidaresända dem till din sekreterare. SpeechExec Transcribe gör det enkelt att hämta ner dem, och med LFH 2330 kan du transkribera med händerna, medan du styr ljudfilen med fötterna. Tiden blir drastiskt kortare mellan det första intalade ordet och den färdigskrivna texten, så du kan fokusera på dina viktiga uppgifter i stället.

Leverans & Betalning

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

Betalning

Vi accepterar Visa och MasterCard

visa mastercard klarna

Du kan också betala via faktura från Klarna.