Philips DPM 7700

9 425,00 kr 7 540,00 kr
Ej i lager
SKU
DPM7700/03

Med Philips DPM 7700 har du allt för att komma igång med professionell diktering. Paketet innehåller en diktafon med skjutknapp för intuitiv betjäning, en fotkontroll för transkribering, hörlurar i stereo och programvara för att hantera diktaten enkelt, smidigt och professionellt på datorn.

Kom igång med din diktering
Philips DPM7700 uppfyller alla dina behov, när du vill komma igång med att diktera: DPM7000 diktafonen ger dig professionell toppkvalitet och intuitiv styrning med skjutknapp, LFH2330 fotkontrollen ger dig handfri styrning av diktat, och LFH 334 hörlurar säkrar en tydlig igenkänning i rösten, när du avlyssnar och transkriberar. I SpeechExec Dictate och Transcribe software kan du enkelt redigera dina diktat och hantera dem smidigt och enkelt mellan intalare och sekreterare.

Stärker din arbetsprocess
Med DPM7000 i handen spelar du in i det professionella DSS-formatet, som ger dig ännu fler möjligheter att redigera och ändra i dina inspelningar, som du sen lätt kan överföra till PC via USB. Med SpeechExec Dictate har du möjlighet att tillföra upplysningar till diktaten och kan enkelt vidaresända dem till din sekreterare. SpeechExec Transcribe gör det enkelt att hämta ner dem, och med LFH 2330 kan du transkribera med händerna, medan du styr ljudfilen med fötterna. Tiden blir drastiskt kortare mellan det första intalade ordet och den färdigskrivna texten, så du kan fokusera på dina viktiga uppgifter i stället.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.