Philips DPM 7800

5 289,00 kr 4 231,20 kr
Ej i lager
SKU
DPM7800/00

Philips DPM 7800 levererar fantastiska ljudinspelningar i stereo och har en design i rostfritt stål med stor LCD display, som gör den extra lätt, hållbar och användarvänlig. Den ergonomiska skjutknappen gör din diktering snabb och effektiv.

 

Philips DPM 7800 har utgått. Se vårt urval av Philips diktafoner här

Effektiv diktering överallt
Med Philips DPM7800 kan du diktera digitalt när som helst och var som helst. Batteritid på upp till 30 timmars inspelning ger dig möjlighet att ta med den överallt, så du kan bli ännu mer effektiv och diktera direkt, när idéerna kommer till dig. Designen i rostfritt stål levererar en hållbarhet och finish, som lovar dig att du kan diktera varje dag utan att slita ut din enhet. DPM7800 med skjutknapp gör din diktering snabb, effektivt och ergonomisk. Du har enkel åtkomst till alla funktioner med den stora LCD-display, som också ger en snabb och detaljerad överblick över dina diktat.

Hanterar och redigerar diktat professionellt
DPM 7800 levereras med Philips SpeechExec Pro dikteringssoftware, som ger dig en lång rad ytterligare funktioner, som skräddarsyr både dina diktat och ditt workflow. Du kan automatiskt skicka dina färdiga diktat till avskrivning, och med särskild prioritering av filer, kan du försäkra dig om, att dina viktigaste diktat blir avskrivna först. Du kan enkelt bifoga instruktioner, kommentarer och andra filer till dina diktat, och du kan använda din dator till att enklare starta och redigera diktat, om du t ex vill tala in ytterligare mitt i ett diktat, radera utvalda delar eller ändra diktatets information.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.