Philips DPM 7820

5 289,00 kr 4 231,20 kr
Ej i lager
SKU
DPM7820/00

Philips DPM 7820 ger med den välkända Philips skjutknappen en god lösning till dig, som önskar att gå igång med digital diktering. Materialen i rostfritt stål och en stor LCD-display ger dig bra hållbarhet och användarvänlighet när du dikterar.

 

Philips DPM 7820 har utgått. Se vårt urval av Philips diktafoner här

Effektiv diktering överallt
Philips DPM7820 gör din diktering extra flexibel, mobil och effektiv. Med en batteritid på upp till 30 timmars inspelning har du möjlighet att diktera effektivt överallt så fort idéerna dyker upp i ditt huvud, utan att plötsligt stå utan ström. Diktafonens hållbarhet och finish i rostfritt stål levererar en slitstyrka, som effektivt motstår din dagliga diktering i många år. Skjutknappen på sidan i klassisk Philips design ger dig den välkända och effektiva styrning av dina diktat. Du har enkel åtkomst till alla funktioner med en stor LCD-display, som också ger en snabb och detaljerad överblick över dina diktat.

Hanterar och redigerar diktat professionellt
DPM 7820 ger dig med SpeechExec Pro en lång rad funktioner, som gör både diktering och workflow ännu mer strömlinjeformat och effektivt. Med särskild prioritering av diktat och automatiskt utskick till avskrivning, så ligger dina viktigaste diktat klara till sekreteraren, i samma ögonblick som du kopplar din diktafon till datorn. Du kan enkelt bifoga instruktioner, kommentarer och andra filer till dina diktat. SpeechExec Pro kan redigera dina ljudspår från diktafonen, så att du kan sätta in en ny inspelning mitt i ett befintligt diktat, ta bort valda delar eller ändra upplysningar.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.