Philips DPM 8000

7 557,00 kr 6 045,60 kr
I lager
SKU
DPM8000/02
   

Philips DPM8000 är toppmodellen inom professionell diktering, med möjlighet för både personlig intalning och mötesinspelning. Du kan t ex redigera i dina diktat, lägga till noteringar och kommentarer, samt kryptera ljudfilerna enligt högsta säkerhetsstandard.

 

Levereras med 2 års licens för Philips SpeechExec Pro Dictate software, som ger dig ännu större tillgång till den högsta standard inom professionell diktering.

Diktat som aldrig förr
Philips Digital Pocket Memo DPM 8000 levererar en helt igenom fantastisk standard inom diktering. Du får en mängd användbara funktioner, som är intuitiva som aldrig förr, tack vare en stor LCD-display. Du kan både spela in egna diktat, möten eller konsultationer, och med en batteritid på upp till 30 timmars inspelning, så tar strömmen inte slut mitt i ett diktat. Du kan dessutom enkelt lägg till en ny inspelning mitt i diktatet, och du kan bifoga fördjupande kommentarer. Om du har behov av extra säkerhet, kan du kryptera dina filer enligt högsta standard.

Gör ditt workflow till en lek
DPM8000 gör dikteringen lättare, från det att du talar in det, tills det ligger hos sekreterare för avskrivning. Du dikterar lätt och säkert med slitstark finish i rostfritt stål och med ergonomisk skjutknapp på sidan av diktafonen. När du är färdig med att spela in, placerar du diktafonen i den medföljande dockningsstationen, som automatiskt överför dina diktat till din PC. Med SpeechExec Pro kan du enkelt och effektivt redigera och prioritera i dina inspelningar och därefter skicka dem till avskrivning. Du kan dessutom se status på dina filer, så att du kan vara säker på att du inte har missat en avskrivning, när du plötsligt behöver den.

Software

Levereras med 2 års licens för Philips SpeechExec Pro Dictate.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.