Philips DVT 8110

2 345,00 kr 1 876,00 kr
Ej i lager
SKU
DVT8110/00

Philips DVT8110 är en utmärkt lösning för att spela in möten. I paketet ingår en extern mikrofon som är specialdesignad för att spela in 360° runt mötesbordet, så du är säker på att få inspelningar av högsta kvalitet.

Philips DVT 8110 är en mångsidig röstinspelare som kan användas för vanliga anteckningar, men den låter dig också spela in föreläsningar och möten i hög kvalitet.

Få allt registrerat
DVT8110 kommer med en speciell extern mikrofon som kan placeras diskret på ditt konferensbord och den täcker 360°, så att alla mötesdeltagare tydligt finns med i ljudfilen.
Philips LFH 9172 mikrofon har en elegant design och har en 2 meter lång kabel som kan döljas i foten när den inte används.

Kvalitet och användarvänlighet
Philips DVT 8110 VoiceTracer gör det möjligt att spela in i 24bit/96kHz ljudkvalitet utan komprimering, vilket säkerställer inspelningar av hög kvalitet. Du kan också spela in i MP3-format, vilket gör det enkelt att dela dina filer med dina kollegor.
En särskilt fördelaktig egenskap hos DVT8110 är att du kan ansluta den till ditt Wi-Fi-nätverk och på så sätt överföra dina diktat trådlöst. Du behöver med andra ord inte ansluta den till din dator för att dela dina inspelningar.

Intuitiv drift
Din Philips DVT 8110 diktafon är en lösning utformad för att göra det enkelt för dig att hantera dina diktat. Den har en stor färgskärm, vilket ger dig en tydlig överblick över inspelarens funktioner. Knapparna är lätta att använda och du kan enkelt ansluta ett headset om du vill lyssna på dina inspelningar utan att andra lyssnar.

En diktafon med kraft
Det finns 8 GB inbyggt minne i Philips DVT 8110, vilket ger dig upp till 88 dagars inspelning – det vill säga motsvarande 2112 timmar. Om det inte räcker kan du utöka med ytterligare ett microSD-minneskort på upp till 32 GB.
Batteriet i DVT8110 gör inte heller besviken. Du får upp till 36 timmars inspelningstid på en enda laddning, så du behöver inte oroa dig för att få slut på ström under dessa viktiga intervjuer eller möten. Inspelaren är enkel att ladda via USB-C.
När du är på resande fot kan du säkert förvara din Philips DVT 8110 röstinspelare och tillbehör i det medföljande resefodralet.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.