Philips DVT1110

475,00 kr 380,00 kr
Ej i lager
SKU
DVT1110/00

Philips DVT1110 är en enkel och användarvänlig diktafon till dig som enkelt vill kunna spara noteringar, tankar och idéer, snabbt, och till ett rimligt pris. Tryck på en enda knapp, och du är igång med din inspelning. Du kan lagra upp till 23 timmars inspelningar på diktafonen, och kan enkelt överföra dem till PC, när du har behov för det.

Kompakt och användarvänlig
Philips DVT1110 är en kompakt och användarvänlig ljudinspelare som gjord för att föreviga dina tankar och idéer, innan de försvinner i tomma intet. Med sina 46 gram är den perfekt att stoppa i fickan eller i väskan, så att du alltid är redo att spela in, oavsett var du befinner dig.

Det är enkelt att starta diktafonen och snabbt börja spela in, utan att behöva fumla med knappar. Genom att hålla ner inspelningsknappen ett par sekunder, så startar du din DVT 1110, och den börjar automatiskt en ny inspelning.

Genom att spara både ljudfilens namn och datum gör ljudinspelaren det enkelt för dig att hitta den rätta inspelningen efteråt. Det finns fyra mappar för dina ljudfiler på diktafonen, som hjälper dig att hålla ordning på dina filer.

Massor av lagerplats och batteri
Med 4 GB inbyggd kapacitet har du tillräckligt med plats för att spara upp till 23 timmars oavbruten inspelning. Du kan koppla din Philips DVT1110 voice recorder till din dator och överföra alla filerna, när du har behov för det. Diktafonen fungerar dessutom som ett vanligt USB-minne, och du behöver varken installera något program eller konfigurera några inställningar.

Med två AAA batterier håller den kompakta Philips diktafonen till över 40 timmars aktivt användande. Det ger dig stora möjligheter att ta den med överallt utan att vara nervös för att stå utan ström. Ta bara med ett par extra batterier i väskan.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.