Philips DVT2510

795,00 kr 636,00 kr
Ej i lager
SKU
DVT2510/00

Philips DVT2510 är din perfekta partner hemma och i farten, när du snabbt och enkelt ska spara ner dina noteringar och idéer, innan de försvinner igen. Med två inbyggda mikrofoner fångar den allt du säger i skarp stereoljud. Du kan enkelt finna runt bland dina inspelningar med den stora LCD färgdisplayen.

Spela in dina tankar i stereo
Philips DVT 2510 är den perfekta diktafonen att ha i fickan eller på bordet, när du behöver spela in dina tankar, idéer och anteckningar, innan de försvinner. Med två mikrofoner av högsta kvalitet spelar diktafonen in din stämma i kristallklart stereoljud, medan den sorterar bort bakgrundsbruset i alla miljöer. Du kan enkelt höra inspelningen med den inbyggda högtalaren, som tydligt återger det du har sagt. Så kan du också snabbt rätta, lägga till eller tala in nytt, om du inte är nöjd!

Med den speciella röstaktiveringen kan du ställa in din DVT2510 till att spela in automatiskt så fort du börjar tala. Därför kan du ostört hålla pauser, samla tankarna och bara fortsätta igen, när du har hittat orden. Diktafonen sätter inspelningen på paus, när den inte hör dig tala till den.

Du är med den lättanvända inspelningsfunktionen aldrig långt från att sätta igång din intalning. Bara håll in inspelningsknappen, så startar diktafonen och börjar spela in automatiskt, utan att du behöver lägga energi på att fumla med knappar och därmed tappa tråden, innan du har hunnit dokumentera den.

Spara idéerna för framtiden
Du kan enkelt ansluta din Philips diktafon direkt till din dator med en USB-kabel. Den spelar in alla filer i ett bekant ljudformat, så du kan spara dem på din PC och lyssna av dem direkt från den. Så är dina idéer och noteringar framtidssäkrade och försvinner inte. Philips DVT2510 kommunicerar automatiskt med din dator, så du behöver inte själv installera software.

Diktafonen kan dessutom användas till andra filtyper än ljudfiler, eftersom den också fungerar som ett USB-minne på hela 8 GB. Du har tillräckligt med lagringsplats för hela 88 dagars inspelningar, och du kan dessutom också sätta in ett MicroSD kort på upp till 32 GB extra utrymme, eller nästan ett helt års oavbruten inspelningstid. Så plats blir aldrig ett problem!

Den stora LCD färgdisplayen ger dig en användarvänlig överblick över din inspelning och över menyerna. På så vis kan du snabbt finna dina sparade ljudfiler och olika inställningar, enkelt och intuitivt. Med kalendersökning finner du t ex dina filer efter vilket datum du har spelat in dem. Så slipper du leta länge.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.