Philips DVT4010

1 015,00 kr 812,00 kr
Ej i lager
SKU
DVT4010/00

Philips DVT4010 levererar inspelning i tydlig toppkvalitet, när du vill spara samtal och intervjuer. AutoAdjust+ gör alla röster lika tydliga i samtalet, så att de alltid hörs klart och tydligt när du lyssnar igenom. Den snygga designen i borstad metall och den stora LCD displayen gör diktafonen lätt och robust att använda i alla miljöer.

Spela in dina intervjuer i stereo
Philips DVT 4010 levererar det perfekta paketet för att dokumentera dina samtal och intervjuer i kristallklart och precist ljud. De två mikrofonerna fångar era röster i högkvalitativ stereo, och med inbyggd brusreducering hörs ni tydligt oavsett miljö.

AutoAdjust+ justerar alla röster så att de är lika höga på inspelningen. Det är därför inte ett problem, om den ena talar lägre än den andra - ni hörs bägge lika klart och tydligt, när du spelar upp ljudfilen. Det gör det både enklare och mer behagligt att lyssna på inspelningen.

Den användarvänliga inspelningsfunktionen ger dig möjlighet att starta utan att behöva fumla med knappar. Bara håll inspelningsknappen ner, och du både startar diktafonen och påbörjar inspelningen med detsamma. Så kommer ni helt naturligt in i samtalet utan avbrott.

 

Spara samtalen till senare bruk
Philips DVT4010 är enkel att ansluta till din PC, så att du kan överföra dina ljudfiler via USB. Alla inspelningar sparas i vanliga ljudformat, så att du enkelt kan lyssna på dem på vilken dator som helst. Du behöver inte installera något på din Philips diktafon - den fungerar av sig självt. Du laddar samtidig upp diktafonen med USB, och en uppladdning räcker i upp till 50 timmars aktivt användande.

Du kan till och med använda den som ett USB-minne på 8 GB för alla slags filer. Den stora lagringsplatsen ger dig upp till 88 timers oavbruten inspelning, och om det inte skulle vara nog, så kan du ansluta ett MicroSD kort och få upp till 32 GB, eller nästan ett helt års extra inspelningstid. Så utrymme är inget problem!

Designen i borstad metall ger dig inte bara ett strömlinjeformat utseende, den gör också din DVT4010 diktafon mycket tålig och stabil. En stor LDC färgdisplay gör den extra användarvänlig när du behöver få överblick över inspelningen, eller ska söka i inställningar och menyer.

Du kan med kalendersökningen alltid finna dina ljudfiler från en specifik dag då de spelades in. Det gör det extra lätt att hitta samtalet du spelar in idag, när du vill höra det igen om flera månader!

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.