Philips DVT6010

1 375,00 kr 1 100,00 kr
Ej i lager
SKU
DVT6010/00

Philips DVT6010 ger dig solida inspelningar i de allra flesta situationer, oavsett om det är personliga noteringar, samtal och intervjuer, eller om du ska spela in föreläsningar, tal eller undervisning på avstånd. Det robusta designen i borstad metall och den stora LCD displayen gör diktafonen perfekt för alla syften i alla miljöer.

Perfekta inspelningar för alla syften
Philips DVT 6010 levererar hela paketet till dig, som har behov av att inte bara spela in dina egna personliga noteringar, men även av att kunna fånga vad andra säger, till och med från stort avstånd. Med den inbyggda AutoZoom+ teknologin kan DVT6010 fokusera åt det håll du önskar, med stor precision och kristallklart ljud.

De två mikrofonerna på sidan ger dig sublimt stereoljud, medan den tredje zoom-mikrofonen i mitten med noggrannhet fångar upp en annan person från flera meters avstånd, samtidig med att den ignorerar ljud från alla andra håll. Den inbyggda brusreduktionen gör alla inspelningar renare och tydligare i alla situationer.

Dina inspelningar blir ännu tydligare med hjälp av den inbyggda hållaren på bagsiden. Slå upp den när du lägger diktafonen på bordet och sätt mikrofonerna i rätt höjd, när du skal ha bästa möjliga ljud. Den smarta rörelsesensorn registrerar automatiskt om du spelar in med diktafonen i handen eller på bordet, så du spelar alltid in med den optimala mikrofonsammansättningen.

Lätt och flexibel styrning
Du kan med enkelhet starta dina inspelningar utan att behöva fumla med knappar eller febrilt leta i menyn. Håll inspelningsknappen nere i ett par sekunder, och den tänder både diktafonen och startar inspelningen med detsamma. Du kan dessutom ställa in diktafonen på att spela in fem sekunder tidigare, så att du får med det allra första.

Den inbyggda röstaktiveringen ger dig ytterligare åtkomst till snabba inspelningar - också helt utan att göra nåt. Genom att slå på den funktionen, kommer diktafonen automatiskt att börja spela in, när du börjar tala, och stänger av igen, när det blir tyst.

Den stora LCD färgdisplayen gör det lätt för dig att se din inspelning och att finna runt i menyer och inställningar. Styrningen med tryckknapparna är enkel och intuitiv, så du är snabbt igång med att använda alla funktioner. Med kalendersökning kan du snabbt hitta fram till gamla intalade ljudfiler, utan att behöva komma ihåg filnamn eller placering.

Anslut den enkelt till PC
Du kan på nolltid med den medföljande USB-kabeln koppla din Philips diktafon till din PC och överföra dina filer, så att du alltid har dem sparade på ett säkert ställe. DVT6010 kräver ingen installation och fungerar dessutom som ett USB-minne, där du kan spara alla slags filer, om du har behov för det.

Med 8 GB lagring har den plats för upp till 88 timmars ljudinspelningar, och du kan utöver det sätta ett MicroSD-kort i diktafonen på upp till 32 GB, så att du totalt har kapacitet för över ett års inspelning. DVT 6010 spelar in i MP3-format, som kan spelas upp på i stort sett samtliga datorer, och det tar inte särskilt mycket plats.

Genom USB-förbindelsen kan du också ladda din diktafon, om strömmen är på väg att ta slut. Det inbyggda Li-polymer batteriet är extra hållbart och klarar enkelt upp till 50 timmars inspelning. Du kan fortfarande använda diktafonen medan den laddar upp, så du kan jobba vidare utan att använda batteriet.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.