Philips DVT7500

2 075,00 kr 1 660,00 kr
Ej i lager
SKU
DVT7500/00

Philips DVT7500 är en toppklassad ljudinspelare för att spela in musik, enkelt och direkt i hög kvalitet. Med extra dynamiska mikrofoner och line-in och XLR ingångar kan du spela in på många olika sätt, och flera instrument samtidigt. Med upp till totalt 80 GB lagring har du nästan obegränsat utrymme.

Spela in din musik direkt
Philips DVT7500 är en enkel, transportabel ljudinspelare i absolut toppklass, perfekt när du ska spela in din musik snabbt och utan att behöva sätta upp dyr och tidskrävande utrustning. Med tre inbyggda mikrofoner och både line-in och XLR anslutning har du möjlighet att spela in direkt på plats, när du testar idéer, jammar eller repar dina låtar.

Det är viktigt för alla musikinspelningar, att ljudkvaliteten är bra, och därför är det förstås särskilt viktigt, att just mikrofonerna är bra nog till att klara uppgiften. Philips DVT 7500 har hela tre dynamiska inbyggda mikrofoner, som är speciellt konstruerade för att fånga både försiktiga anslag och hårda trumrytmer. Du kan spela in i helt upp till 24 bit / 96 kHz för att få med alla detaljer i musiken.

Med möjlighet för line-in och XLR anslutning kan du också koppla inspelaren direkte till din elektriska gitarr, mikrofon eller keyboard. Genom att välja flera kanaler kan du spela in flera instrument samtidigt, t ex gitarr och sång.

Enkel att ansluta, enkel att använda
Den stora LCD skärmen ger dig en snabb överblick över din inspelning och en enkel och användarvänlig åtkomst till alla inställningar och funktioner. Du kan manuellt ställa allt från mikrofonkänslighet till filkomprimering, så att du får de bästa resultaten, varje gång du spelar in.

Det är simpelt att koppla din Philips inspelare till PC. Du ansluter den via USB, och du behöver ingen installation eller speciell konfiguration. Inspelaren fungerar som ett vanligt USB-disk, så du kan enkelt överföra dina inspelningar till datorn, eller överföra alla slags filer åt andra hållet, om du hellre vill det.

Med 16 GB intern lagring och möjlighet att ansluta ett MicroSD-kort på upp till 64 GB har du praktiskt taget obegränsat med plats för dina musikinspelningar. Det inbyggda Li-polymer batteriet ger dig upp till 30 timmars inspelningstid på en enkel uppladdning, så du kan alltid ta fram diktafonen, när du vill spela in din musik.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.