Philips DVT8010

1 795,00 kr 1 436,00 kr
Ej i lager
SKU
DVT8010/00

Philips DVT8010 är en komplett diktafon för dina behov, speciellt när du ska dokumentera möten och gruppsamtal. Den medföljande mötesmikrofonen ger dig upp till 2 meters räckvidd i alla riktningar och är perfekt att bara lägga på bordet, om du vill spela in flera personer samtidigt.

Spela in hela församlingen
Philiips DVT 8010 ger dig det ultimata verktyget för att dokumentera möten och samtal i större grupper. Diktafonen levereras med en speciell mötesmikrofon, som spelar in allt i 360° inom 2 meter - åt alla håll. Det betyder, att du fångar allt som blir sagt runt om bordet, även när ni är många människor. Den inbyggda AutoAdjust+ ser till att jämna ut nivåskillnaden i rösterna, så att alla talar med samma ljudstyrka, när du lyssnar igenom inspelningen.

Diktafonen har en mängd olika funktioner, som gör DVT8010 ännu mer användbar i många olika situationer. Med två inbyggda mikrofoner spelar den in mindre samtal eller personliga notat i sublim stereokvalitet, och centralt sitter en tredje zoom mikrofon, som gör att du kan spela in en enkel ljudkälla på flera meters avstånd. Det är perfekt till t ex. tal, föredrag och föreläsningar.

Med hållare på baksidan kan du lägga din Philips Voice Tracer på bordet med mikrofonerna uppvända, så att du får de bästa inspelningsförhållandena. Den inbyggda rörelsesensorn ändrar själv mikrofoninställningar beroende på om du spelar in med din Philips diktafon på bordet eller i handen. På så vis får du alltid de bästa förutsättningarna för att dina inspelningar alltid blir klara och tydliga.

Lätt och flexibel styrning
Det har aldrig varit enklare att spela in ljud. DVT 8010 ger dig möjlighet att starta en ljudinspelning utan att varken behöva fumla runt med kontrollerna eller bläddra i menyn. Genom att hålla ner inspelningsknappen i ett par sekunder startar du diktafonen, och den börjar spela in automatiskt. Genom att använda förinspelningsfunktionen, få du med de senaste fem sekunderna, så att du får med vart enda ord, från start till slut..

Du kan också med tack vare röstaktivering spela in helt utan att röra diktafonen. Genom att slå på funktionen spelar du in automatisk, när någon börjar tala, och diktafonen pausar automatiskt, när det blir tyst. På så vis kan du enkelt låta diktafonen ligga, om mötet håller paus, utan att det påverkar inspelningen.

Den robusta designen i borstad metall gör diktafonen motståndskraftig i alla väder, när du vill ta med den till olika möten eller gruppinspelningar. Du har med en stor LCD display en bra överblick över både dina diktat och de menyer, som enkelt och intuitivt ger dig åtkomst till alla diktafonens funktioner och inställningar.

Du kan t ex med kalendersökning enkelt finna gamla mötesinspelningar via det datum de blev inspelade. Så du behöver inte komma ihåg filnamn och placeringar eller lyssna igenom en massa gamla filer för att hitta den ljudfil du söker.

Anslut den enkelt till din PC
Det är enkelt att överföra dina filer från Philips DVT 8010 till en säker plats på din PC. Du kopplar in USB-sticket, och det kräver varken installationer eller speciella uppsättningar för att få den att fungera. Diktafonen fungerar dessutom som ett extra USB-minne, där du också kan överföra andra alla filer, om du t ex behöver ha med dig andra dokument.

DVT8010 har plats för upp till 88 dagars inspelning med sin 8 GB stora lagringskapacitet. Och om du har behov för mer, kan du lätt sätta i ett MicroSD-kort på upp till 32 GB, så du kan ha över ett års ljudinspelningar totalt. Diktafonen spelar in i det vanliga MP3-formatet, som du kan spela upp på i stort sett alla datorer och enheter med en inbyggd eller ansluten högtalare.

Det är också möjligt att använda diktafonen för att spela in utan att använda batteriet, genom att ansluta den till din PC via USB, om batteriet skulle vara slut. Det inbyggda Li-polymer batteriet håller till över 50 timmars inspelning på en enkel uppladdning, och den laddar automatisk upp, när den är ansluten till datorn.


Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.