Philips LFH 3000 SpeechMike Air

5 000,00 kr 4 000,00 kr
Ej i lager
SKU
LFH3000/01

Philips LFH3000 SpeechMike Air ger din dagliga diktering extra mobilitet med sin trådlösa design. Styr dina diktat enkelt på både enheten och datorn, med tryckknappsbetjäning och trackball-mus, som gör dig extra snabb och effektiv.


Philips LFH3000 har utgått. Se vårt urval av Philips USB-diktafoner här

Större mobilitet ger bättre diktering
Med Philips SpeechMike Air LFH 3000 slipper du sladdar. Det ger dig en ökad flexibilitet och mobilitet när du dikterar, vilket kan ge dig bättre fokus när du behöver arbeta effektivt. Du kan enkelt styra dina dikteringar med de ergonomiska tryckknapprana på den handhållna diktafonen. Sätt din SpeechMike i den medföljande dockningsstationen för att ladda den.

Stärker ditt workflow
Du kan med trackball musen på LFH3000 styra ditt SpeechExec dikteringsprogram på din PC, så att du smidigt kan hantera dina diktat, från det ögonblick du har talat in dem. Lyssna igenom dina intalingar med den integrerade högtalaren och använd det professionella DSS-filformatet för att sätta in ytterligare diktering mitt i inspelningen, lägga till kommentarer till eller radera onödiga delar. Med tre fria funktionsknappar kan du skräddarsy din diktafon efter dine egne preferencer, så att du alltid har snabb åtkomst till de funktioner som du använder allra mest.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.