Philips LFH 3010 SpeechMike Air

5 000,00 kr 4 000,00 kr
Ej i lager
SKU
LFH3010/01

Philips LFH3010 SpeechMike Air ger din dagliga diktering extra mobilitet med sin trådlösa design. Med ergonomisk skjutknapp och trackball mus kan du enkelt och effektivt diktera och styra din Philips software med din SpeechMike.


Philips LFH3010 har utgått. Se vårt urval av Philips USB-diktafoner här

Större mobilitet ger bätte diktering
Philips SpeechMike Air LFH 3010 levererar ökad flexibilitet och mobilitet när du dikterar, genom att ge dig ledningsfri diktering med upp till 10 meters räckvidd. Du kan därför nu arbeta ännu mer koncentrerat och effektivt. Med ergonomisk skjutknapp ger diktafonen dig en lätt och användarvänlig hantering, som betyder snabbare och mer fokuserad styrning av dina intalningar. LFH3010 har upp till 7 timmars batteritid, och du laddar enkelt upp i en medföljande docking station.

Stärker ditt workflow
Styr ditt SpeechExec dikteringsprogram på din PC med trackballmusen på din SpeechMike Air. Det ger dig snabbare åtkomst till dina intalade ljudfiler på PC:n i samma ögonblick som du har dikterat färdigt. Du kan med den integrerade högtalaren lyssna igenom alla dina intalningar, och du kan enkelt diktera ytterligare mitt i en inspelning, spela över, bifoga fördjupningar eller helt ta bort delar av diktatet. Ge din diktafon din egen stil med hjälp av de tre funktionsknapparna som kan ställas in för att ge dig de funktioner, som du använder allra mest, med ett enkelt tryck.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.