Philips LFH 3020 SpeechMike Air

5 000,00 kr 4 000,00 kr
Ej i lager
SKU
LFH3020/01

Philips LFH3020 SpeechMike Air ger din diktering extra mobilitet med trådlös design. Den välkända Philips skjutknappen är både ergonomisk och effektiv, och du får samtidigt full kontroll över inspelningar på din PC med hjälp av en trackball mus på din SpeechMike.

Philips LFH3020 har utgått. Se vårt urval av Philips USB-diktafoner här

Större mobilitet ger bättre diktering
Philips SpeechMike Air LFH 3020 är din trådlösa diktafon, när du önskar ökad flexibilitet och mobilitet för din professionella diktering. Med upp till 10 meters räckvidd är du inte bunden av sladdar och kan därför arbeta fritt och fokuserat. Den välkända Philips skjutknappen säkrar dig en snabbare och mer friktionsfri kontroll, när du ska diktera effektivt. Med upp till 7 timmars batteri och enkel uppladdning i den medföljande dockningsstationen upplever du aldrig att du står utan batteri mitt i en inspelning.

Stärker ditt workflow
Trackballmusen på din SpeechMike Air gör integrationen med SpeechExec på din PC komplett. Du har omedelbar kontroll över dina färdiga diktat på datorn med hjälp av din handhållna diktafon. Lyssna igenom dina inspelningar med den integrerade högtalaren. Med det skräddarsydda DSS-formatet kan du enkelt redigera, lägga till, spela över eller radera delar av dina diktat. De tre funktionsknapparna kan fritt ställas in till att ge dig lätt åtkomst till de speciella funktionaliteter, som du använder mest i din diktering. Så kan du komma åt dina personliga preferenser med bara ett enkelt tryck.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.