Fler bilder

Philips LFH 3200 SpeechMike III Pro

2 975,00 kr ( 2 380,00 kr. Exkl. moms )

Philips LFH3200 gör din professionella diktering extra effektiv och solid genom att koppla upp direkt med din PC. Du kan enkelt styra intalning, uppspelning och hantering av dina diktat på PC, med tryckknappar och trackballmus på själva diktafonen.


Levereras utan SpeechExec Pro.

Brand: Philips

Availability: På lager

Varunummer: LFH3200/01
Color:

Beskrivning

Detaljer

En mer effektiv diktering
Philips LFH 3200 SpeechMike III Pro gör din diktering både snabbare och säkrare genom att enkelt och effektivt integrera med din SpeechExec Pro software på datorn. Du kan styra inspelning och uppspelning enkelt och ergonomiskt med tryckknapparna på diktafonen, och en inbyggd trackball fungerar som datormus, så att du enkelt kan granska, redigera och hantera dina diktat på din PC. Du upplever en kortare och mer effektiv väg från diktering till avskrivning.

Större funktionalitet och flexibilitet
Med LFH3200 får du inte bara en mer strömlinjeformad styrning på PC, men också en utökad möjlighet att sätta din egen personliga prägel genom tre fria funktionsknappar, som du kan ställa in till att ge dig enkel åtkomst till precis de funktioner du använder allra mest. Diktafonen har dessutom en egen inbyggd högtalare, så att du enkelt kan lyssna igenom dina diktat, som tack vare brusreduktion i mikrofonen är tydligare än någonsin förr.

Leverans & Betalning

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

Betalning

Vi accepterar Visa och MasterCard

visa mastercard klarna

Du kan också betala via faktura från Klarna.