Philips LFH 3200 SpeechMike III Pro

3 580,00 kr 2 864,00 kr
I lager
SKU
LFH3200/01
   

Philips LFH3200 gör din professionella diktering extra effektiv och solid genom att koppla upp direkt med din PC. Du kan enkelt styra intalning, uppspelning och hantering av dina diktat på PC, med tryckknappar och trackballmus på själva diktafonen.


Levereras utan SpeechExec Pro.

En mer effektiv diktering
Philips LFH 3200 SpeechMike III Pro gör din diktering både snabbare och säkrare genom att enkelt och effektivt integrera med din SpeechExec Pro software på datorn. Du kan styra inspelning och uppspelning enkelt och ergonomiskt med tryckknapparna på diktafonen, och en inbyggd trackball fungerar som datormus, så att du enkelt kan granska, redigera och hantera dina diktat på din PC. Du upplever en kortare och mer effektiv väg från diktering till avskrivning.

Större funktionalitet och flexibilitet
Med LFH3200 får du inte bara en mer strömlinjeformad styrning på PC, men också en utökad möjlighet att sätta din egen personliga prägel genom tre fria funktionsknappar, som du kan ställa in till att ge dig enkel åtkomst till precis de funktioner du använder allra mest. Diktafonen har dessutom en egen inbyggd högtalare, så att du enkelt kan lyssna igenom dina diktat, som tack vare brusreduktion i mikrofonen är tydligare än någonsin förr.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.