Philips LFH 3220 SpeechMike III Pro

3 395,00 kr 2 716,00 kr
Ej i lager
SKU
LFH3220/00

Philips LFH3220 gör din professionella diktering mer effektiv och stabil.
Kontrollera din inspelning med en berömd, ergonomisk Philips skjutknapp och använd trackballmusen på diktafonen för att styra din PC.

Levereras utan SpeechExec Pro. Köp Philips dikteringssoftware här.

En mer effektiv diktering
Philips LFH 3220 SpeechMike III Pro integrerar din diktafon med SpeechExec Pro på din PC, så du upplever en enkel och snabb diktering, från intalning till färdigskrivet dokument. Du styr både inspelning och uppspelning med den välkända och ergonomiska Philips skjutknappen, och diktafonen sparar inspelningen direkt på din dator. Med den inbyggda trackballmusen har du full kontroll över din PC, så att du snabbt och enkelt med samma enhet i handen kan hantera och redigera i dina inspelningar, vilket säkrar dig ett enormt effektivt workflow.

Större funktionalitet och flexibilitet
Med LFH3220 har du alltid de funktioner du använder allra mest, direkt i din hand. Den har hele tre fritt programmerbara funktionsknappar, som du kan ställa in till att ge snabb åtkomst till ett hav av features med ett enkelt tryck. Du kan samtidigt med hjälp av diktafonens högtalare lyssna igenom dina diktat. Brusreduktion i mikrofonen får bakgrundsljud att försvinna, så att din röst är ännu tydligare i inspelningen.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.