Philips LFH 3500 SpeechMike Premium

3 599,00 kr 2 879,20 kr
I lager
SKU
LFH3500/00
   

Philips SpeechMike Premium LFH3500 levererar ännu högre standard, när du dikterar på PC. Med en mikrofon i världsklass är du redo att ta nästa steg inom diktering. En ergonomisk design med tryckknappar gör betjäningen extra effektiv.


Levereras utan SpeechExec Pro. Köp Philips dikteringssoftware här.

Ännu högre standard för ännu bättre diktering
Philips LFH 3500 SpeechMike Premium levererar ännu bättre ljud, funktionalitet och komfort för din professionella diktering. Mikrofon i ljudstudiokvalitet fångar mer av din röst, medan den filtrerar bort oljud och störningar med ett inbyggt brusfilter. Högtalaren på diktafonen är ännu större och spelar renare och högre än andra USB-diktafoner, så du kan enkelt lyssna igenom diktatet, när du ska rätta och redigera i din intalning. Rörelsedetektorn sätter automatiskt mikrofonen på mute, när du lägger ner din SpeechMike, så du slipper oönskade inspelningar, om du blir avbruten i en inspelning.

Enkel styrning på diktafon och PC
LFH3500 integrerar sig automatiskt med din SpeechExec Pro software på PC, så att du kan spela in och redigera dina diktat direkt på din dator med diktafonen. Betjäningen med tryckknappar och trackball mus fungerar enkelt och smidigt, så att du enkelt kan kontrollera din diktering från intalning till avskrivning. Med fyra extra funktionsknappar kan du skräddarsy din diktafon till att ge dig snabb åtkomst till de speciella features som du använder allra mest. Med Speech Control kan du till och med ställa in din SpeechMike till att ge dig snabb handhållen styrning av alla dina program på datorn - smidigt och enkelt.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.