Fler bilder

Philips LFH 3500 SpeechMike Premium

3 175,00 kr ( 2 540,00 kr. Exkl. moms )

Philips SpeechMike Premium LFH3500 levererar ännu högre standard, när du dikterar på PC. Med en mikrofon i världsklass är du redo att ta nästa steg inom diktering. En ergonomisk design med tryckknappar gör betjäningen extra effektiv.


Levereras utan SpeechExec Pro. Köp Philips dikteringssoftware här.

Brand: Philips

Availability: På lager

Varunummer: LFH3500/00
Color:

Beskrivning

Detaljer

Ännu högre standard för ännu bättre diktering
Philips LFH 3500 SpeechMike Premium levererar ännu bättre ljud, funktionalitet och komfort för din professionella diktering. Mikrofon i ljudstudiokvalitet fångar mer av din röst, medan den filtrerar bort oljud och störningar med ett inbyggt brusfilter. Högtalaren på diktafonen är ännu större och spelar renare och högre än andra USB-diktafoner, så du kan enkelt lyssna igenom diktatet, när du ska rätta och redigera i din intalning. Rörelsedetektorn sätter automatiskt mikrofonen på mute, när du lägger ner din SpeechMike, så du slipper oönskade inspelningar, om du blir avbruten i en inspelning.

Enkel styrning på diktafon och PC
LFH3500 integrerar sig automatiskt med din SpeechExec Pro software på PC, så att du kan spela in och redigera dina diktat direkt på din dator med diktafonen. Betjäningen med tryckknappar och trackball mus fungerar enkelt och smidigt, så att du enkelt kan kontrollera din diktering från intalning till avskrivning. Med fyra extra funktionsknappar kan du skräddarsy din diktafon till att ge dig snabb åtkomst till de speciella features som du använder allra mest. Med Speech Control kan du till och med ställa in din SpeechMike till att ge dig snabb handhållen styrning av alla dina program på datorn - smidigt och enkelt.

Leverans & Betalning

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

Betalning

Vi accepterar Visa och MasterCard

visa mastercard klarna

Du kan också betala via faktura från Klarna.