Fler bilder

Philips LFH 3520 SpeechMike Premium

3 390,00 kr ( 2 712,00 kr. Exkl. moms )

Philips SpeechMike Premium LFH3520 levererar med sin ännu bättre mikrofon och större inbyggda högtalare en större precision och kvalitet, när du dikterar till din PC. En ergonomisk design med antimikrobiell yta och skjutknapp gör din diktering enkel och effektiv.

 

LFH 3520 levereras utan SpeechExec Pro. Köp Philips dikteringssoftware här.

Brand: Philips

Availability: Slut på lager

Varunummer: LFH3520/00
Color:

Beskrivning

Detaljer

Ännu högre standard för ännu bättre diktering
Philips LFH 3520 SpeechMike Premium gör med sitt förbättrade ljud och större funktionalitet din diktering ännu mer effektiv än någonsin förr. Mikrofonen är omdesignad och optimerad för att fånga din stämma renare och bättre, och med det innovativa filtret elimineras larm och oljud. Du kan med den optimerade inbyggda högtalaren på diktafonen enkelt lyssna igenom dina diktat. Den integrerade rörelsesensorn gör mikrofonen ljudlös när du lägger ner diktafonen, så att du slipper oönskade inspelningar, om du blir störd under dikteringen. Du kan också automatiskt pausa diktatet och därmed uppnå ännu större säkerhet och effektivitet.

Enkel betjäning på diktafon och PC
LFH3520 är skräddarsydd för att användas tillsammans med SpeechExec Pro, och du kan spela in och redigera i dina diktat direkt på PC med din SpeechMike. Du hanterar smidigt alla funktioner med den välkända och ergonomiska Philips skjutknappen, och en inbyggd trackballmus ger dig fri och precis kontroll över datorn. Med fyra programmerbara funktionsknappar kan du få enkel åtkomst till alla dina favoritfunktioner. Du kan till och med använda diktafonen som fjärrkontroll till andra program, med de fria inställningsmöjligheterna i medföljande Speech Control software.

Leverans & Betalning

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

Betalning

Vi accepterar Visa och MasterCard

visa mastercard klarna

Du kan också betala via faktura från Klarna.