Philips SMP 3700 SpeechMike Premium Touch

4 052,00 kr 3 241,60 kr
I lager
SKU
SMP3700/00
   

Philips SpeechMike Premium SMP 3700 med tryckknappar ger dig den bästa kvaliteten på dina inspelningar när du behöver göra anteckningar i patientjournaler eller använda taligenkänningsprogram. Ansluts via USB och är otroligt enkel och intuitiv att använda.

Manövrering med tryckknappar
Philips SMP 3700 ger dig intuitiv manövrering i form av knappar för inspelning, uppspelning och paus, och snabb rullning i dina diktat).

Fritt upphängd mikrofon av studiokvalitet
Den fritt upphängda mikrofonen på SMP3700 är frikopplad från enhetens hölje, vilket garanterar att nästan inget bakgrundsbuller, berörings- eller klickljud samt vindbrus spelas in. Tekniken är hämtad från studiomikrofoner för att säkert undvika all slags ljuddistorsion – och garantera toppresultat i taligenkänningen.

Mikrofongaller av metall
Mikrofongallret har en specialdesign – de sexkantiga hålen ger tre gånger större öppen yta än hos föregångaren, vilket innebär kristallklara inspelningar.

Integrerat pop-filter
Fleece-materialet som är infogat ovanför och nedanför mikrofonkapseln filtrerar bort ljudstörningar som t.ex. knäppningar och brus, vilket garanterar ett perfekt resultat även om mikrofonen hålls mycket nära munnen.

Stor högtalare
SpeechMike Premium Touch 3700 är utrustad med en extra stor högtalare, vilket ger en uppspelning med kristallklart och skarpt ljud.

Ergonomiskt utformad
Enheten är utformad för att passa perfekt i handen och minska oavsiktliga tryck på knapparna. Trigger- och kommandoknapparna på baksidan av enheten är utvecklade för att vara inom räckhåll för fingrarna.

Integrerad rörelsesensor
SpeechMike Premium Touch ligger i teknikens framkant och levereras med en integrerad rörelsesensor, vilket innebär att den är den första dikteringsenheten som kan manövreras genom handrörelser. Den känner av när diktafonen läggs ned på bordet och stänger då av mikrofonen, när den plockas upp så aktiveras mikrofonen igen.

Touch-sensor
Enheten har en touch-sensor. Detta gör det möjligt för användaren att enkelt navigera i applikationer under inspelning, utan att behöva växla mellan mus och mikrofon.

Polerat, antimikrobiellt hölje
Höljet och knapparna på SpeechMike Premium Touch 3700 är tillverkade av antimikrobiell plast, vilket skyddar mot en stor mängd av olika mikroorganismer som bakterier (t.ex. pneumokocker och multiresistenta mikroorganismer som MRSA), virus (t.ex. HIV, influensavirus etc.), svamp (t.ex. Aspergillus niger) och alger. Den polerade metallic-ytan bidrar också till att enheten inte är känslig för touch-ljud eller fingeravtryck.

Fritt konfigurerbara knappar
Philips SMP 3700 har fritt konfigurerbara knappar som är särskilt användbara för att programmera kommandon för taligenkänningsprogramvara, men kan även användas tillsammans med övriga applikationer.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.