Philips SMP 4000 SpeechMike Premium Air

4 289,00 kr 3 431,20 kr
I lager
SKU
SMP4000/00
   

Philips SMP 4000 SpeechMike Premium Air frigör dig från sladdar, när du ska diktera enkelt, snabbt och professionellt på din dator. Med en trådlös räckvidd på upp till 10 meter och en brusreducerande mikrofon för taligenkänning har du det perfekta verktyget för intalning av t ex patientdata. SMP4000 styrs med tryckknappar.

Diktera direkt på datorn
Philips SpeechMike Premium Air SMP4000 levererar en säker och lätt diktering direkt på datorn, när du ska dokumentera något snabbt och enkelt. Njut av Plug&Play funktionaliteten, som ger dig möjligheten att diktera direkt i ditt system utan ytterligare installationer.

Enheten är bakåtkompatibel med de allra flesta dikteringsprogrammen, så det finns heller ingen anledning att uppdatera din software. Det betyder, att du med lätthet kan intala diktat, redigera i dem och skicka dem till antingen transkription eller taligenkänning i din existerande dikteringslösning.

Med en inbyggd touchpad på diktafonen ger Philips SMP 4000 dig en ännu mer effektiv styrning, där du inte behöver jonglera med både diktafon och mus, men kan kontrollera din dator med en och samma enhet. Du har dessutom fyra fritt programmerbara funktionsknappar, som du kan ställa in till att öppna de genvägar du använder allra mest, så du kan skräddarsy din Philips diktafon till dina egna behov.

SMP4000 är gjord för dig som föredrar att diktera med tryckknappar, och du har enkel åtkomst till att spela in, pausa, spola och spela upp med ett enkelt tryck med tummen.

Inget brus på linjen
Mikrofonen är designad för att spela in din röst tydligt och rent, medan den sorterar bort alla oljud runt omkring. Eftersom mikrofonen är fäst i trådar i stället för att sitta fastmonterad på diktafonen, undgår du att den fångar oljud från din hantering av diktafonen, och ett inbyggt pop-filter ser tillsammans med den optimerade strukturen på mikrofongallret till att filtrera bort störande brus och förvrängning, när du talar in dina diktat.

Detta gör diktafonen idealisk för bl a taligenkänning, som kräver rent och ostört ljud i inspelningen. Om du använder en sekreterare till avskrivning, betyder ett rent inspelningsljud dessutom snabbare och mer effektiv transkription utan fel och missförstånd.

Om du har behov av att lyssna igenom diktatet och inte har högtalare eller hörlurar till datorn, har SMP4000 en inbyggd högtalare, som låter dig lyssna på dina intalningar högt och tydligt, innan du skickar iväg dem.

Fri från sladdar
Med SpeechMike Premium Air i handen slipper du besvärliga ledningar. Med trådlös teknologi levererar SMP 4000 en räckvidd på upp till 10 meter bort från basen, så du kan röra dig fritt medan du dikterar. Diktafonen parar automatiskt ihop sig med den medföljande dockningsstationen, genom att du sätter ner den i den i ett par sekunder.

Du kan hålla din Philips SpeechMike uppladdad konstant genom att placera den i docknings stationen, som du kopplar till din dator via USB. Om du skulle behöva ladda utan stationen, följer också en vanlig laddare med till diktafonen. Med en batteritid på upp till 23 timmar håller diktafonen dock lätt hela långa arbetsdagen - och mer därtill.

Du kan dessutom diktera fullkomligt handsfree genom att koppla på en Philips fotpedal, när diktafonen står placerad i dockningsstationen. SMP4000 fångar dina kommandon och spelar in, pausar och spolar, precis som när du använder din SpeechMike som vanligt.

Med möjlighet att sätta på ett Kensingtonlås kan du skydda din Philips SpeechMike så att den inte försvinner.

Fläckfri design
Med extra fokus på ergonomi och hygien har Philips skapat en diktafon, som passar perfekt inom vården. Huset är skapat med ett antimikrobiellt yttre, som håller en mängd mikroorganismer borta, medan ett extra lager skyddar mot mögel och svamp i upp till 5 år. Diktafonen är motståndskraftig mot rengöring med en lång rad desinficerande medel, så du kan hålla den avspritad och ren mellan patienter.

Ergonomin är designad för att passa perfekt till många handstorlekar, och beröringsmässiga skillnader mellan knapparna ger dig en snabb överblick över funktionerna, utan att du behöver titta på diktafonen.

Diktafonen är byggd av miljövänliga material och är fri från bl a PVC.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.