Philips SMP 4010 SpeechMike Premium Air

4 229,00 kr 3 383,20 kr
I lager
SKU
SMP4010/00
   

Philips SMP 4010 SpeechMike Premium Air levererar en trådlös räckvidd på upp till 10 meter, när du ska diktera säkert och professionellt på PC. En brusreducerande mikrofon levererar klart och tydligt ljud, dom gör diktafonen perfekt för taligenkänning. SMP4010 styrs med skjutknapp.

Diktera direkt på datorn
Philips SpeechMike Premium Air SMP4010 gör att du kan diktera och dokumentera något snabbt och enkelt på din PC. Plug&Play innebär att du inte behöver göra några installationer - det är bara att starta dikteringen direkt.

SMP 4010 är dessutom kompatibel med software för tidigare versioner av Philips SpeechMike, så att du inte behöver uppdatera för att få diktafonen att fungera. Därför kan du direkt sätta igång med att tala in och redigera i dina diktat och skicka vidare till taligenkänning eller transkription med din existerande dikteringslösning.

Genom att använda en inbyggd touchpad kan du enkelt och effektivt styra din dator utan att behöva växla mellan mus och diktafon. Med fyra extra fritt programmerbara funktionsknappar kan du dessutom skräddarsy din SpeechMike till att ge dig smidig åtkomst till några av de funktioner du använder allra mest.

Du styr inspelning och uppspelning av diktat med en intuitiv optisk skjutknapp, så att du med en enkel rörelse med tummen kan spela in, spela upp, spola och pausa diktatet.

Inget brus på linjen
Med en mikrofon av högsta studiokvalitet är Philips SMP4010 byggd för att leva upp till de krav som modern teknologi ställer. För att säkra en ren inspelning utan oljud är mikrofonen gömd bakom ett specialbyggt galler och pop-filter, som tar bort störande ljud, medan mikrofonen sitter upphängd i speciellt konstruerade elastiska trådar, som gör den immun mot oljud från rörelser och hantering av diktafonen.

Därför är diktafonen skräddarsydd till bl a taligenkänning, som fungerar bäst med rena och ostörda inspelningar. Om du använder transkribering, får du också fördelen med större effektivitet och precision i det avskrivna dokumentet, eftersom man tydligt kan höra vad som blir sagt.

Du kan dessutom, för att försäkra dig om att diktatet är korrekt intalat, lyssna igenom det med den kraftfulla inbyggda högtalaren i botten av diktafonen. Du är därför heller inte beroende av datorhögtalare eller hörlurar.

Fri från sladdar
Den inbyggda trådlösa teknologin i SpeechMike Premium Air gör dig fullständigt fri från sladdar. Det enda du ska koppla in, är en medföljande dockningsstation, som passar i datorns USB port. Diktafonen har en räckvidd på upp till 10 meter, så du kan röra dig fritt utan att några kablar är i vägen, när du dikterar. SMP 4010 parar ihop sig själv med stationen ett par sekunder efter att du startat den.

Batteritiden är på upp till hela 23 timmar, så Philips SMP4010 håller lätt till en hel arbetsdag och mer därtill. Uppladdningen är dock väldigt enkel och görs automatiskt, så fort du sätter diktafonen i dockningsstationen. Du kan också använda en medföljande laddningskabel, om du föredrar det.

Du har dessutom möjlighet till ännu större frihet i din diktering genom att sätta en Philips fotpedal till dockningsstationen. På det viset kan du styra inspelningar och uppspelningar med fötterna och därmed ha händerna helt fria till att skriva samtidigt.

Du kan dessutom försäkra dig om att din SpeechMike dockningsstation inte försvinner, då den kan anslutas till ett Kensington lås.

Fläckfri design
Philips SMP 4010 är skapad med fokus på att ge dig den perfekta diktafonen för användande inom hälsosektorn. Huset är byggt i antimikrobiellt material, som skyddar mot en lång rad mikroorganismer, och man har dessutom lagt ett extra skydd mot mögel och svamp, som ger dig maximalt skydd i upp till 5 år. Du kan enkelt desinficera din enhet med jämna mellanrum utan att den tar skada, så du kan hålla högsta hygieniska standard mellan patienter.

Ergonomin är skapad för att kunna ligga i händer av alla storlekar, och den intuitiva skjutknappen gör dig snabbt redo att diktera utan att du ens behöver titta på diktafonen. Det säkrar en effektiv och behaglig arbetsprocess från början till slut.

SMP4010 är dessutom byggd av miljövänliga material och innehåller ingen PVC.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.