Philips SpeechAir 2

6 095,00 kr 4 876,00 kr
Ej i lager
SKU
PSP2100/00

Philips SpeechAir 2 med inbyggt Wi-Fi gör det enkelt att dela dina dikter och du får högkvalitativa bilder. Philips diktafon är robust utformad för att fungera i många branscher och rekommenderas för både läkare, advokater och liknande yrken som behöver säker datalagring.

Philips SpeechAir2 är en modern diktafon som levererar ett intuitivt användargränssnitt och en högkvalitativ design.

Rensa inspelningar
SpeechAir 2 har tre inbyggda mikrofoner som säkerställer att dina inspelningar lagras i bästa kvalitet. Denna Philips diktafon är därför lämplig både för anteckningar på kontoret och på byggarbetsplatsen, samt för inspelning av konversationer i ditt mötesrum.

Byggd för lite av varje
Ytan på Philips SpeechAir 2 är gjord av antibakteriellt material så att den enkelt kan rengöras och användas i sterila miljöer på sjukhus och kliniker. Diktafonen är också byggd av ett solidt material så att den tål lite av allt till exempel. ta den runt byggarbetsplatsen för inspektion.
Batteriet håller också upp till 20 timmars inspelning och SpeechAir 2 är lätt att ladda i den medföljande dockningsstationen. Skärmen är gjord av härdat Gorillaglas och har en enkel och tydlig färgskärm.

Att dela inspelningar är inget hinder
SpeechAir2 har inbyggt Wi-Fi, vilket gör det enkelt att dela dina diktat var du än är. Du kan skicka dina inspelningar direkt och säkert till molnet i ditt SpeechLive-konto och dina kollegor kommer omedelbart att ha tillgång till att kunna kopiera dina anteckningar, möten, tidskrifter och intervjuer direkt utan att behöva vänta på att du kommer nära en dator för att rensa din diktafon.

Högsta säkerhet
Om du arbetar med känsliga personuppgifter är Philips SpeechAir 2 en enkel och bra lösning för att skydda dina inspelningar. Diktaten lagras med 256-bitars AES-kryptering och diktafonen kan låsas med en pinkod, lösenord eller kodmönster.

Vad finns i boxen?
Philips SpeechAir Smart Voice Recorder, dockningsstation, 2 USB-kablar, strömförsörjning och snabbstartsguide.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.