Fler bilder

Philips SpeechExec Pro Dictate

2 795,00 kr ( 2 236,00 kr. Exkl. moms )

Philips SpeechExec Pro Dictate är din smarta lösning för digital diktering. Du får en lång rad möjligheder att göra dina diktat ännu mer precisa med utökad redigering av ljudfilen, bifogande av filer och fördjupande kommentarer. Med automatisk uppsättning kan du viderebefordra diktaten till den rätta sekreteraren, så att din arbetsgång blir både lättare och mer effektiv.

Brand: Philips

Availability: Slut på lager

Varunummer: LFH4400/03
Color:

Beskrivning

Detaljer

Ge din diktering en boost
Philips SpeechExec Pro Dictate hjälper dig att utnyttja potentialen i digital diktering maximalt. Med en mängd värdefulla funktioner vänjer du dig blixtsnabbt vid att diktera mer flytande, precist och effektivt. Du har komplett möjlighet att skräddarsy diktatet genom att redigera fritt i det, lägga till fördjupande kommentarer och kompletterande information, bifoga filer, ange diktattyp, samt prioritera extra viktiga diktat.

Workflow och säkerhet der går hand i hand
Med automatisk uppsättning kan du smidigt och enkelt bestämma vem som ska ta emot dina färdiga diktat, var de ska sparas ner, och hur de ska skickas. Du kan därmed försäkra dig om, att rätt sekreterare får rätt uppgifter, och du kan dessutom kryptera särskilt känsliga diktat, så att de är helt säkra. Du har dessutom möjlighet att ta en backup, så att ingen viktig information går förlorad. SpeechExex pro håller sig konstant automatiskt uppdaterad, så du har alltid tillgång till de nyaste funktionerna.

Leverans & Betalning

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

Betalning

Vi accepterar Visa och MasterCard

visa mastercard klarna

Du kan också betala via faktura från Klarna.