Philips SpeechExec Pro Dictate

2 695,00 kr 2 156,00 kr
Ej i lager
SKU
LFH4400/03

Philips SpeechExec Pro Dictate är din smarta lösning för digital diktering. Du får en lång rad möjligheder att göra dina diktat ännu mer precisa med utökad redigering av ljudfilen, bifogande av filer och fördjupande kommentarer. Med automatisk uppsättning kan du viderebefordra diktaten till den rätta sekreteraren, så att din arbetsgång blir både lättare och mer effektiv.

Ge din diktering en boost
Philips SpeechExec Pro Dictate hjälper dig att utnyttja potentialen i digital diktering maximalt. Med en mängd värdefulla funktioner vänjer du dig blixtsnabbt vid att diktera mer flytande, precist och effektivt. Du har komplett möjlighet att skräddarsy diktatet genom att redigera fritt i det, lägga till fördjupande kommentarer och kompletterande information, bifoga filer, ange diktattyp, samt prioritera extra viktiga diktat.

Workflow och säkerhet der går hand i hand
Med automatisk uppsättning kan du smidigt och enkelt bestämma vem som ska ta emot dina färdiga diktat, var de ska sparas ner, och hur de ska skickas. Du kan därmed försäkra dig om, att rätt sekreterare får rätt uppgifter, och du kan dessutom kryptera särskilt känsliga diktat, så att de är helt säkra. Du har dessutom möjlighet att ta en backup, så att ingen viktig information går förlorad. SpeechExex pro håller sig konstant automatiskt uppdaterad, så du har alltid tillgång till de nyaste funktionerna.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.