Philips SpeechExec Pro Transcribe

2 695,00 kr 2 156,00 kr
Ej i lager
SKU
LFH4500/03

Philips SpeechExec Pro Transcribe är din väg till en snabb transkribering med en strömlinjeformad hantering av dikteringsfiler. Du kan kontrollera ljudfilen utan att behöva växla mellan uppspelningsprogram och ordbehandling, så att du kan skriva utan avbrott. Med automatisk uppsättning vet du alltid vilka diktat som ligger i din att göralista, och du arkiverar alltid färdiga diktat säkert och enkelt i rätt mapp.

Ge transkriptionen en boost
Med Philips SpeechExec Pro Transcribe är du direkt igång med en både snabbare och mer effektiv transkription. Du har full kontroll över uppspelning av ljudfilen, medan du transskriberar i ordbehandlingsprogrammet, och du behöver inte växla fönster mellan programmen. Därför kan du skriva på, medan du problemfritt använder tangentbordsgenvägarna för att växla mellan att spela upp, sätta på paus och spola fram eller tillbaka. Du kan med fördel också använda en Philips fotkontroll för att göra händerna helt fria för att skriva.

Workflow och säkerhet som går hand i hand
Med SpeechExec Pro Transcribe har du möjlighet att automatiskt ta emot nya diktat och ha full kontroll över väntande uppgifter, så att du hela tiden har överblick över vilka filer som ska transkriberas. Du kan också se inspelningar med hög prioritering, så att du kan vara säker på, att du tar de viktigaste uppgifterna först. Softwaren är skapad för att ge dig snabb kontroll över många uppgifter samtidigt, så att du alltid kan ha så många diktat igång som du önskar utan att mista överblicken. När du är färdig med diktatet, sparar programmet det automatiskt i den rätta lagringsmappen, så att du alltid lätt kan hitta det, och med möjlighet för backup har du alltid en extra säkerhetskopia.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.