Plantronics BackBeat FIT 2100 Black

975,00 kr 780,00 kr
Ej i lager
SKU
212200-99

PRODUKTEN ÄR INTE TILLGÄNGLIG

Ta in din omvärld
Plantronics BackBeat FIT 2100 är skapat för dig, som ställer extra höga krav på de hörlurar, som ska passa till ditt aktiva liv med utomhusmotion och träning. Släpp lös energin och bli fri från sladdar med Bluetoothanslutning till din smartphone.

Med sin IP57 certifiering är headsettet fullt ut skyddat mot all form för smuts, fukt och svett. Och med upp till 7 timmars trådlös musik på en enkel uppladdning, kan du ge hela veckans träning den ultimata rytmen i öronen, oavsett väder.

Headsettet är skapat för att sitta extra stabilt och komfortabelt med den lätta nackbygeln, öronkrokar och secure-fit öronproppar, som sitter kvar i farten, oavsett tempo. Öronpropparna ger dig dessutom överblick över din omgivning med sin Always Aware™ design, som låter dig höra världen runt omkring dig, och med en reflekterande yta är du alltid synlig - också när solen har gått ner.

Perfekt kommunikation med mobilen
Du behöver inte pausa träningen för att sätta annat i rullning. Med BackBeat-appen på telefonen kan du sätta ditt BackBeat FIT 2100 headset till att utföra flera funktioner, som normalt skulle kräva, att du tar upp mobilen ur fickan. Med ett eller två tryck kan du starta stoppuret, sätta på en timer, starta Siri eller Google Now, eller sätta igång din favoritplaylist.

Du kan till och med svara i telefonen med ditt BackBeat FIT 2100. Inbyggda mikrofoner gör att du kan ta emot samtal utan att behöva ta upp mobilen till örat, och du kan naturligtvis också svara och lägga på med ett enkelt tryck, samt justera ljudvolymen eller växla mellan nummer i din låtlista.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.