Plantronics BackBeat FIT 350 Black

800,00 kr 640,00 kr
Ej i lager
SKU
212343-99

PRODUKTEN ÄR INTE TILLGÄNGLIG

Ljudsätt din träning
Plantronics BackBeat FIT 350 levererar ett rikt och detaljerat ljud till dina träningspass, så att du lättare kan hålla motivationen på topp, när du behöver den som mest. Inbyggda 6 mm drivers i öronpropparna, som effektivt utestänger bakgrundsljud, levererar en fördjupad musikupplevelse, som håller dig engagerad, när du ska löpa den där extra milen.

Du rör dig mycket, och headsettet ska sitta stadigt. Därför är hörlurarna utrustade med stabiliserande vingar och öronkrokar, som ser till att ditt BackBeat FIT 350 sitter kvar på plats.

Ett headset som håller
Plantronics BackBeat FIT är utrustat med en batteritid, som klarar de flesta strapatser. Med upp till 6 timmars musik på en enkel laddning klarar du dig igenom ett dubbelpass och mer därtill, och om du snabbt behöver ladda för ett extra varv, kan du på endast en kvart tanka upp för en hel timmes extra lyssnande.

Headsettet håller med sin vattentåliga IPX5 certifiering utan problem när du pressar dig själv, både inne på ett svettigt gym och ute i regnet. Det specialvävda snöret minimerar friktion och irritation mot din hud, och reflexeffekten gör att du syns i mörker. Så du kan alltid träna överallt, inne som ute, och även i regn och fukt. Och med en vikt på knappt 15 gram sitter det så diskret, att du nästan inte märker, att det är där.

Headsettet har dessutom en inbyggd mikrofon och kontroll, så att du kan ta emot samtal när det ringer, utan att ta fram mobilen. Du kan till och med styra musiken och justera ljudstyrkan - bara med ett tryck på en knapp.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.