Fler bilder

Plantronics BackBeat FIT 500 Teal

1 395,00 kr ( 1 116,00 kr. Exkl. moms )

Plantronics BackBeat FIT 500 är ett on-ear träningsheadset som är skräddarsytt för en aktiv livsstil med träning och motion, utan att kompromissa med musikljudet. Med sin IPX2 certifiering är headsettets yta skyddat mot regn och svett, så att du kan pressa dig själv utan att behöva tänka på, om dina hörlurar klarar av att hänga med.

Brand: Plantronics

Availability: Slut på lager

Varunummer: 210701-99
Color: 67

Beskrivning

Detaljer

Träna bättre med musik i öronen
Plantronics BackBeat FIT 500 är ett on-ear träningsheadset som är skräddarsytt för en aktiv livsstil med träning och motion, utan att kompromissa med musikljudet. Med P2i nanocoating och 18 timmars batteritid, är du mer än redo att springa ett maraton, varje gång du tar på dig det.

Du kan med BackBeat FIT 500 bara låta svetten rinna, när du tränar hårt. Med sin IPX2 certifiering är headsettets yta skyddat mot regn och svett, så att du kan pressa dig själv utan att behöva tänka på, om dina hörlurar klarar av att hänga med.

Två 40 mm drivers ser till att leverera en rik och detaljerad ljudupplevelse, med massor av tryck på basen, när du ska hålla tempot, och tydliga definitioner i diskanten, när du vill uppleva detaljerna i musiken.

Med din komfort i fokus
Plantronics BackBeat FIT 500 väger bara 155 gram och är fodrat med mjukt memoryskum och konstläder på öronkuddarna, så de sitter behagligt på huvudet, oavsett om du bara ska ta en promenad till affären, eller om du svettas på crosstrainern.

Koppla enkelt headsettet till mobilen via Bluetooth, och med Multipoint Bluetooth kan du para ihop det två enheter samtidigt och upp till åtta enheter totalt. Du kan också använda den medföljande 3,5 mm ljudkabeln, om du skulle föredra det, t ex om batteriet håller på att ta slut.

Du kan bara låta mobilen ligga kvar i fickan. BackBeat FIT 500 har en inbyggd mikrofon, som gör att du kan ta emot alla samtal utan att ta fram din smartphone. Med kontrollen på hörlurarna kan du också med ett enkelt tryck ta emot samtal och lägga på, justera mikrofon och ljudstyrka samt hoppa mellan låtar. Du kan också starta telefonens röststyrning.

Leverans & Betalning

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

Betalning

Vi accepterar Visa och MasterCard

visa mastercard klarna

Du kan också betala via faktura från Klarna.