Plantronics BackBeat FIT

1 175,00 kr 940,00 kr
Ej i lager
SKU
206005-05

Med Plantronics BackBeat FIT, Black Core kan du utmana dig själv till det yttersta utan att kompromissa med varken komfort eller ljud. Headsettet motstår både damm och vatten, och batteriet räcker till upp till 8 timmars aktivt användande. Tillräckligt för det tuffaste maraton.

Håller för all slags träning
Plantronics BackBeat FIT ger dig möjlighet att utmana dig själv ännu hårdare än förr. De slitstarka materialen är framtestade i extrema sammanhang mot vatten, väder och vind, och headsettet klarar lätt allt från svett till ösregn och blåst. Nackbygeln är mjuk och flexibel, medan öronsnäckorna är specialdesignade för att sitta kvar, oavsett vad du utsätter dem för under löprundan eller på gymmet.

Det är viktigt att du är i säkerhet, när du är ute och springer - speciellt i mörker. BackBeat FIT, Black Core är skapat i svart och grönt med ett lättupptäckt reflekterande band, så att du alltid syns tydligt, även i mörker. Dessutom är öronsnäckorna konstruerade med din överblick i fokus, och de ser till att du kan höra världen omkring dig, samtidig som musiken spelar rent och tydligt.

Kraftfull trådlös toppkvalitet
Din motivation stärks av musik av toppkvalitet. Det har Plantronics insett, och har därför lagt mycket arbete på att ge dig just det ljud i världsklass, som du behöver för att orka ännu mer. Du får den perfekta balansen mellan rik bas och detaljerad diskant, som bara de allra bästa headsets i prisklassen kan leverera.

Du har dessutom komplett trådlös frihet med upp till 10 meters Bluetooth räckvidd. Så du kan röra dig fritt runt i lokalen och lägga ifrån dig mobilen, när du tränar på gymmet.

Du kan med den inbyggda mikrofonen ta emot alla telefonsamtal utan att behöva ta fram mobilen. Med ett enkelt tryck på svarsknappen tar du emot samtalet direkt på ditt headset, och med samma knapp lägger du på igen. Du styr dessutom musik och streaming enkelt och intuitivt med dedikerade kontrollfunktioner, där du kan skruva upp och ner volymen, sätta musik på play eller paus eller hoppa mellan låtarna i din alldeles egna favoritplaylist.

Ett effektivt batteri ger dig upp till hela 8 timmars användande, och genom att ladda ner en tillhörande app på din mobil kan du enkelt hålla ditt BackBeat FIT uppdaterat med den allra nyaste mjukvaran.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.