Plantronics BackBeat FIT

1 175,00 kr 940,00 kr
Ej i lager
SKU
206003-05

Plantronics BackBeat FIT, Fit Fuchsia ger dig allt, när du sätter högsta press på dig själv. Det är skapat för att motstå alla utmaningar och är resistent mot både damm och vatten, medan det absorberar både stötar och tryck. Batteriet håller minst lika länge som du, med helt upp till 8 timmars aktivitet.

Håller för all slags träning
Plantronics BackBeat FIT levererar alltid, och allra bäst när det är under press. Detta genomtåliga träningsheadset är designat för att klara alla utmaningar och kan lätt hantera både vatten och damm, medan det motstår alla stötar eller knuffar som du utsätter det för.

Nackbygeln är konstruerad för att vara lika slitstark som mjuk, medan öronsnäckorna är väl genomtestade för att sitta fast under alla förhållanden. Ditt fitness headset sitter kvar i öronen, oavsett hur mycket du utmanar det.

Din säkerhet på löpturen är viktig, och därför har Plantronics designat BackBeat FIT headsettet med en reflex, som lyser tydligt i mörkret. Öronsnäckorna låter tillräckligt mycket ljud passera in till dina öron, så att du kan följa med i omgivningen, medan musiken fyller dig med energi.

Kraftfull trådlös toppkvalitet
Ett kraftfullt musikljud ger oss det lilla extra, när vi skal pressa oss själva till att prestera 110 %. Därför ger BackBeat FIT dig den bästa ljudupplevelsen, som ett set hörlurar för sport kan ge dig. Plantronics har skapat en balans mellan en slagkraftig bas och rika detaljer, så att du kan lyssna på musiken med både kroppen och huvudet, när du ska ge järnet på gymmet eller i joggingspåret.

Men först och främst kan du njuta av ett flexibelt och kompromisslöst trådlöst Bluetooth headset. Med upp till 10 meters solid räckvidd tappar du inte förbindelsen mitt i din favoritlåt, när du är i gång med en övning, som kräver maximal koncentration och styrka.

Total kontroll
BackBeat FIT ger dig inte bara ett fantastiskt ljud, stabil hållbarhet och trådlös räckvidd. Du kan också styra musik och ljud på ditt fitness headset, och med en inbyggd mikrofon har du möjlighet att ringa och svara i telefonen utan att behöva ta fram mobilen. All kontroll sitter på öronen, så att du snabbt och intuitivt kan styra din telefon utan att mista rytmen i din träning.

Med hela åtta timmars aktiv batteritid lever dina BackBeat FIT hörlurar upp till alla din krav på hållbarhet, även om du tränar hårt och länge. Genom att downloada en medföljande app till din iPhone kan du hålla ditt headset uppdaterat med den senaste firmware, så att du konstant kan njuta av den nyaste teknologi i dina öron, och med full integration kan du använda det tillsammans med din favorit tränings-app.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.