Plantronics BackBeat FIT

1 175,00 kr 940,00 kr
Ej i lager
SKU
206001-05

Plantronics BackBeat FIT, Power Blue levererar ultimat, när du utmanar dig själv som mest under löprundan eller träningsprogrammet. Det är både damm- och vattenavvisande, och med en batteritid på hela 8 timmar håller det längre än det hårdaste maraton.

Håller för all slags träning
Plantronics BackBeat FIT är ett hållbart och stabilt headset, som aldrig glappar, även om du utmanar det och dig själv som hårdast. Den mjuka, flexibla nackbygeln är byggd av överraskande solida material, och de stabiliserande öronsnäckorna är speciellt anpassade för att sitta fast under alla slags förhållanden. Headsettet är testat för att klara vatten och vind, så du kan svettas rikligt utan risk för teknisk avbrott.

Din säkerhet när du löper, är av högsta prioritet. Därför är BackBeat FIT Power Blue designat i en reflekterande blå färg, som gör dig synlig för omvärlden. Samtidig sitter öronsnäckorna ordentligt fast, och de ger dig också överblick över din omgivning medan musiken spelar, så att du alltid vet vad som händer omkring dig.

Kraftfull trådlös toppkvalitet
Du kräver absolut bästa musikkvalitet, när du ska hålla motivationen på topp. Därför har Plantronics packat BackBeat FIT med det bästa ljudet du kan föreställa dig i ett träningsheadset. Med rik bas och spröd diskant har du välljud för varenda krona, när du behöver det som mest.

Trådlös Bluetooth ger dig den ultimativa friheten, när du ska röra dig runt omkring, och när du föredrar att lägga ifrån dig mobilen på gymmet. Med en inbyggd mikrofon är du dessutom redo att ta emot alla samtal, utan att du behöver springa efter telefonen.

Du besvarar enkelt samtal och lägger på med ett litet tryck på den dedikerade samtalsknappen, och med musikkontrollen kan du både styra ljudstyrka och spola fram och tillbaka i din playlist utan att plocka fram mobilen.

Med ett effektivt batteri håller BackBeat FIT minst lika länge som du, och du kan lyssna på musik oavbrutet i upp till 8 timmar. Downloada en tillhörande app på mobilen, så kan du smidigt och enkelt uppdatera firmware i headsettet till den allra nyaste.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.