Plantronics BackBeat FIT

1 175,00 kr 940,00 kr
Ej i lager
SKU
206002-05

Plantronics BackBeat FIT, Sport Grey kompromissar varken med ljud eller komfort, inte heller när du pressar det till det yttersta. Det är resistent mot både vatten och damm, och klarar både stötar och tryck, medan batteriet håller genom hela ditt workout program med upp till 8 timmars batteritid.

Håller för all slags träning
Plantronics BackBeat FIT, Sport Grey antar utmaningen och presterar bättre och bättre, ju hårdare du pressar det. Headsettet är utförligt testat för att kunna klara extrema förhållanden och tål både vatten och damm, medan det lätt motstår de stötar du ibland utsätter det för, när du tränar som allra hårdast. Den flexibla nackbygeln är både stark och mjuk, medan öronsnäckorna är specialkonstruerade för att sitta ännu bättre än något annat headset. De sitter kvar i dina öron, oavsett vad du utsätter dem för, medan du löper eller kör ett hårt pass på gymmet.

Din säkerhet kommer i första rummet, och därför är BackBeat FIT designat med en silverreflex, som direkt kan ses av alla i mörkret. Öronsnäckorna är dessutom inte bara skapade för att sitta fast, men de låter dig också följa med i din omgivning, medan du omger dig själv med fantastisk musikkvalitet i hörselgångarna.

Kraftfull trådlös toppkvalitet
Musikkvaliteten betyder mycket, när vi vill motiveras att prestera vårt yttersta. Dörför har Plantronics späckat headsettet med den bästa ljudteknologi du kan få för pengene och i den storleken. Du får en fantastisk balans mellan detaljerad diskant och kraftfull bas, som du kommer att uppskatta om du älskar bastung musik till din workout.

Framför allt är BackBeat FIT ett effektivt Bluetooth headset med upp till 10 meters trådlös räckvidd. Det ger dig frihet från irriterande sladdar, och du kan lägga din mobil var du vill, när du ska fokusera och undgå distraktioner.

Med en inbyggd mikrofon är du alltid redo att ta emot samtal direkt på headsettet utan att behöva ta fram din smartphone. Du besvarar samtal med ett enkelt tryck på vänster öra, och du lägger på igen med ett tryck på samma knapp. Du styr dessutom din musik smidigt och intuitivt med tryckknappar för play/paus, ljudstyrka och för att hoppa mellan låtarna i din playlist.

Du har inte mindre än 8 timmars batteritid, så du kan alltid njuta av bra musik i dina öron, även under de längsta träningssessions. Du kan alltid hålla ditt Plantronics headset uppdaterat med senaste firmware genom att downloada en medföljande app på din smartphone.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.