Plantronics BackBeat FIT

1 175,00 kr 940,00 kr
Ej i lager
SKU
206004-05

Plantronics BackBeat FIT levererar den styrka och hållbarhet som uppfyller dina krav på en utmanande löprunda. Materialen är av slitstark och fuktsäker militärstandard och ger headsettet full skydd mot regn, vind och svett.

Håller för all slags träning
Plantronics BackBeat FIT, Stealth Green är ett robust och stabilt headset, som gör alla utmaningar till en lek, oavsett hur hårt du pressar dig själv. Nackbygeln erbjuder en sublim komfort medan den samtidigt stärker headsettets balans, och öronsnäckorna sitter säkert på plats i alla lägen. Du kan använda ditt BackBeat FIT headset till sport och träning i alla slags väder, eftersom det motstår både vatten, vind, damm och svett, när knäcker rekord på löprundan.

Din säkerhet är extra viktig när du löper i trafik. Därför har headsettet utrustats med en kraftfull reflex, som gör att du syns tydligt även om du är ute på träningstur i mörker. Samtidigt är öronsnäckorna gjorda så att de inte bara sitter fast, men även ger dig en överblick över din omgivning, samtidigt som din motivationsmusik hjälper dig framåt.

Kraftfull trådlös toppkvalitet
Hög kvalitet på musikljudet ger dig massor av energi, så att du orkar ge allt du har. Därför har Plantronics gjort detta fitness headset av allra högsta kaliber, när det kommer till ljudet. Rik bas och spröd diskant fyller dina hörselgångar med skönt ljud, som ger en perfekt rytm och rörelse genom kroppen, så att du kan leverera 110 %.

Med trådlös Bluetooth har du friheten att röra dig överallt, både på löprundan och i träningslokalen. Ett effektivt batteri håller ditt trådlösa headset igång oavbrutet i upp till 8 timmar. Genom att downloada en tillhörande app på din mobil kan du hålla ditt BackBeat FIT uppdaterat, så att det alltid är fyllt med den nyaste och bästa mjukvaran.

När folk behöver få tag i dig, kan du enkelt svara telefonen utan att behöva ta fram din smartphone. Med en inbyggd mikrofon kan BackBeat FIT ta emot samtalet åt dig. Du kan kontrollera både samtal, ljud och musik direkt på headsettet, så du kan låta mobilen ligga, var den än är.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.