Plantronics BackBeat GO 3

1 095,00 kr 876,00 kr
Ej i lager
SKU
204350-05

OBS!

 

UTGÅTT. Här kan du hitta liknande headsets från Plantronics.

Eller kontakta oss för att få hjälp att hitta rätt headset för dig.

Släpp fram musiken
Plantronics BackBeat GO 3 ger dig en detaljerad och levande musik i öronen och frigör samtidigt din mobil från ledningar. Så nu kan du bara koncentrera dig på musiken utan några andra bekymmer.

De speciellt konstruerade högtalarna med digital ljudbehandling gör BackBeat GO 3 till en unik upplevelse. Plantronics har använt sin världsledande expertis inom ljud till att designa och konstruera dessa diskreta och kraftfulla Bluetooth hörlurar helt från grunden. Resultatet är ett musikljud i världsklass.

Med speciellt fokus på god passform och hög komfort, ger de flexibla och tighta öronpropparna en fantastisk upplevelse, när du har hörlurarna i öronen. Du har hela tre storlekar att välja mellan, så att du kan finna den form som passar perfekt för dig, och så är du redo att uppleva kraftfull musik utan stök från omgivningen.

Behåll mobilen i fickan
Du slipper tänka på irriterande ledningar när du sätter BackBeat GO 3 i öronen. De kopplas till din mobil via trådlös Bluetooth, och räckvidden på upp till 10 meter ger dig massor av rörelsefrihet, utan att signalen faller bort.

Med en inbyggd kontroll på själva hörlurarna kan du enkelt styra uppspelning och ljudstyrka med ett simpelt tryck på en knapp. Du kan dessutom också använda dem som ett Bluetooth headset med den brusreducerande mikrofonen, som sitter välplacerad för att fånga det du säger i bästa kvalitet - så kan bara låta mobilen ligga kvar i fickan.

Batteriets hållbarhet ger dig upp till 7 timmars oavbruten musik, och det är lätt att ladda upp igen. Bara koppla dina BackBeat GO 3 till strömmen via den medföljande kabeln.

Du kan smidigt hålla dina hörlurar uppdaterade, ställa in språk och välja mellan dina anslutna enheter genom att downloada en gratis BackBeat GO 3 Companion app till din smartphone.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.