Plantronics BackBeat GO 3 med laddningspåse

1 395,00 kr 1 116,00 kr
Ej i lager
SKU
204352-05

Plantronics BackBeat GO 3 i svart med läckra koboltblå öronsnäckor. Låt din smartphone ligga i fickan och headsettet gör jobbet med hjälp av trådlös Bluetooth och enkel styrning. Levereras inklusive en läcker laddningspåse, som ger dig två extra uppladdningar i farten.

Släpp fram musiken
Plantronics BackBeat GO 3 ger dig inte bara ett kraftfullt musikljud i öronen, men även en total frihet från sladdar som binder dig till mobilen. Så luta dig tillbaka och njut av ljudet med stabil trådlös Bluetooth.

Med sin långa erfarenhet inom ljudutveckling har Plantronics med BackBeat GO 3 skapat ett set Bluetooth hörlurar i absolut toppklass. De inbyggda högtalarna är specialdesignade för att återge musiken precis som det är tänkt, och den digitala ljudbehandlingen får alla ljud i spektrat att framstå ännu klarare och tydligare.

Du får med BackBeat GO 3 ett set in-ear hörlurar, där allt är väl genomtänkt med din komfort i fokus. Öronsnäckorna är skapta genom avancerad 3D-teknologi som har kartlagt örat, och resultatet är att de sitter perfekt. Speciellt eftersom du får tre olika storlekar att välja mellan. Hörlurarna sitter stadigt, och du upplever ett fylligt musikljud utan brus utifrån.

Behåll mobilen i fickan
BackBeat GO 3 gör att du helt slipper sladdar, så du kan känna dig helt fri från din mobil. Med trådlös Bluetooth kan du röra dig upp till 10 meter bort, utan att du upplever avbrott eller ljudbortfall.

Du kan med en simpel beröring på headsettet lätt och smidigt kontrollera både musikval och volym, och du kan dessutom svara när det ringer, utan att behöva ta fram mobilen. Den inbyggda mikrofonen gör att du kan tala direkt in i headsettet, så du kan bara låta din smartphone ligga kvar i fickan.

Paketet inkluderar en smart påse i slitstarkt material, som fungerar både som effektiv förvaring och skydd, men som också ger dig två extra uppladdningar i fickan. Så nu kan du lyssna på din favoritmusik hela dagen lång, även när du är på språng. Batteriet håller i vått och torrt!

Ladda ner Companion appen på din smartphone och få ännu fler valmöjligheter för ditt BackBeat GO 3 headset. Hämta den senaste firmware, ställ in ditt språk till svenska och växla smidigt mellan alla dina anslutna enheter, när du snabbt vill hoppa mellan t ex tablet och mobil.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.