Plantronics BackBeat GO 3

849,00 kr 679,20 kr
Ej i lager
SKU
204351-05

Plantronics BackBeat GO 3 i ljusgrå med läcker kopparlook på öronsnäckorna. Släpp ut musiken med trådlös Bluetooth och kontrollera uppspelningen på sladden. Hörlurarnas batteri håller i upp till 7 timmars aktivt användande, och du kan skräddarsy din upplevelse med BackBeat GO 3 Companion på mobilen.

Släpp fram musiken
Plantronics BackBeat GO 3 levererar en totalt trådlös frihet kombinerat med ett rikt och detaljerat ljud. Luta dig tillbaka och njut av musiken utan besvär, oavsett var du befinner dig.

Med sin långa erfarenhet av att skapa ljud i världsklass har Plantronics skapat ett set Bluetooth hörlurar med ett rikt och dynamiskt musikljud, som kan tillfredsställa alla kräsna öron. Med speciellt konstruerade högtalare och den digitala ljudbehandlingen får du en unik ljudupplevelse, som ger plats till alla detaljer i musiken.

Designers hos Plantronics har använt 3D-modeller för att få de diskreta in-ear hörlurarna att sitta perfekt i örat, och du får hela tre storlekar på öronpropparna att välja mellan för att vara säker rå att du får bästa passform. Det betyder att BackBeat GO 3 blir sittande i öronen även när du är i full aktivitet, och de stänger in musiken samtidigt som de utestänger andra oljud.

Behåll mobilen i fickan
Du kan med BackBeat GO 3 i öronen njuta av musiken helt utan störande sladdar som trasslar ihop sig eller fastnar i kläderna. Den nyaste teknologi inom trådlös Bluetooth ger dig det bästa ljudet med en räckvidd på upp till 10 meter.

In-line kontroll på sladden ger dig möjlighet att styra både ljudstyrka och musikval, och med en inbyggd brusreducerande mikrofon kan du dessutom ta emot samtal utan att du behöver ta upp mobilen ur fickan.

Batteriet håller till upp till 7 timmars streaming, och du kan enkelt ladda upp det igen med en medföljande Micro-USB kabel.

Downloada BackBeat GO 3 Companion appen till din smartphone och växla smidigt mellan dina anslutna enheter, håll hörlurarna uppdaterade, och byt språk i headsettet, så att det blir helt anpassat till dig.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.