Plantronics BackBeat GO 3 med laddningspåse

1 295,00 kr 1 036,00 kr
Ej i lager
SKU
204353-05

Plantronics BackBeat GO 3 med grå kablar och läckra kopparfärgade öronsnäckor. Njut av trådlös frihet med Bluetooth och låt din smartphone ligga kvar i fickan, med styrning på headsettet. En medföljande praktisk laddningspåse ger dig 20 timmars musik när du är i farten.

Släpp fram musiken
Plantronics BackBeat GO 3 kombinerar ett rikt och kraftfullt ljud i öronen med en komplett frihetmed Bluetooth. Så vrid upp musiken och luta dig tillbaka, hemma, på språng eller var som helst.

Dessa dynamiska Bluetooth hörlurar är resultatet av lång erfarenhet hos Plantronics, som gör ljud i världsklass. De specialdesignade högtalarna i öronen och den digitala ljudbehandlingen gör musikupplevelsen till en sann njutning.

Genom att använda avancerad 3D-teknologi har Plantronics skapat ett set in-ear hörlurar, som är skapta för dina öron. Öronsnäckorna är designade in i minsta detalj för att sitta perfekt i alla öron, och du får hela tre storlekar att välja mellan, så att du kan vara säker på, att dina BackBeat GO 3 inte faller ur öronen, och att de utestänger oljud runt omkring dig.

Behåll mobilen i fickan
BackBeat GO 3 ger dig den totala friheten från att vara bunden till din mobil med sladdar. Du har med trådlös Bluetooth en räckvidd på upp till 10 meter, utan att du märker några störningar i anslutningen eller ljudet.

Den inbyggda kontrollen på själva headsettet gör att du kan styra både musik, ljudvolym och mobilsamtal utan att behöva ta fram telefonen. Du kan dessutom tala med andra via en inbyggd brusreducerande mikrofon. Så behåll bara mobilen i fickan.

Med till headsettet följer en praktisk och läcker canvaspåse, som inte bara förvarar och skyddar dina hörlurar, de ger dig också hela två uppladdningar extra. Det ger dig en samlad tid för aktivt lyssnande på upp till 20 timmar, så du är alltid redo att dra igång din favoritmusik.

Hämta ner Companion appen till din telefon och kontrollera enkelt, vilka enheter du vil ansluta ditt BackBeat GO 3 headset till. Du kan också ladda ner de senaste uppdateringarna, så att dina hörlurar fortsätter att utvecklas och förbättras, och du kan byta språk och få vägledningar i öronen på svenska.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.