Plantronics BackBeat GO 600

1 195,00 kr 956,00 kr
Ej i lager
SKU
211393-99

Plantronics BackBeat GO 600 Grey levererar en sublim trådlös musikupplevelse, oavsett om du vill fördjupa dig i musik hemma eller på språng. Med upp till 18 timmars batteri och Bluetooth är du ansluten utan sladdar, och med två EQ-inställningar kan du njuta av alla detaljer eller sjunka in i en pumpande bas.

Bli ett med musiken
Plantronics BackBeat GO 600 är skapat för att ge dig det största musikljudet för pengarna. En solid on-ear design med memoryskum omsluter dina öron, så du får en total upplevelse med de mest delikata detaljer och en levande bas. Och det hela levereras dessutom trådlöst via Bluetooth.

Med de inbyggda EQ-inställningarna kan du ställa in headsettet för att spela musiken som du vill ha den. Sätt ljudet på basboost för att få mesta möjliga tryck örongångarna, eller välj balanserat för att få en levande och detaljerad ljudbild till dina favoritlåtar.

Håller länge
Headsettet levererar upp till 18 timmars batteritid, och en full uppladdning tar endast 90 minuter. Så du behöver inte vara nervös - du får snabbt ström till hela dagen, och natten om du vill. Och med upp till 10 meters räckvidd kan du röra dig vitt och fritt omkring utan att mista förbindelsen till mobilen. Men om du ändå skulle ha behov för det, så medföljer naturligtvis en ljudkabel.

Om någon skulle ringa medan du sitter djupt försjunken i musik, kan du lugnt låta mobilen ligga kvar i fickan. Du kan utan problem ta emot samtalet med BackBeat GO 600, som har en inbyggd bredbandsmikrofon skräddarsydd för telefonsamtal. Besvara samtalet med ett enkelt tryck på örat. Du kan naturligtvis också styra både ljud och musik direkt på ditt Plantronics headset.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.