Plantronics BackBeat GO 600

1 195,00 kr 956,00 kr
Ej i lager
SKU
211141-99

Plantronics BackBeat GO 600 Khaki levererar med sin omslutande over-ear design en levande och rik ljudupplevelse i suverän HiFi-kvalitet. Headsettet har två EQ-inställningar, där du kan välja mellan hypnotiserande bas eller balanserat fokus på alla läckra detaljer. Du ansluter headsettet via Bluetooth och slipper därför allt vad sladdar heter.

Bli ett med musiken
Plantronics BackBeat GO 600 är ett over-ear headset, skapat för att ge dina kräsna öron den perfekta musikupplevelsen, till ett pris du kan gå med på. Öronkuddarna i memory-skum och konstläder ger dig helt rätt komfort, så du kan bara luta dig tillbaka och njuta av tonerna. Bluetooth-förbindelsen gör dessutom att du slipper sladdar, och du kan röra dig helt fritt utan att trassla in dig.

En inbyggd EQ gör att dina favoritlåtar får en extra boost, när du har lust att hänge dig till musiken. Bass Boost inställningen ser till att lägga rätta trycket på basen, så att du kan känna den helt in i märgen, och Balanced sätter alla detaljer i förarsätet, så att du kan rikta fokus på alla de små finurligheterna i musiken.

Håller länge
Med upp till 18 timmars batteritid är du redo för en hel dags aktivt användande, och när du ska ladda upp batteriet, tar det endast 90 minuter att gå från helt tomt till fullt. Tillsammans med en trådlös räckvidd på upp till 10 m har du friheten att bara njuta av musiken, oavsett om du är hemma i vardagsrummet, i trädgården i parken. Om du skulle ha behov för det, följer naturligtvis en 3,5 mm jack ljudkabel med i paketet.

Ingen trådlös upplevelse är fullkomlig, om du inte kan behålla mobilen i fickan. Därför ger BackBeat GO 600 dig också alla dina mest använda funktioner direkt på headsettet. Skruva upp och ner för volymen, byt låt eller sätt musiken på paus med ett enkelt tryck. Du kan dessutom förstås svara på inkommande samtal, om någon behöver ha fatt i dig. Med en inbyggd mikrofon skräddarsydd för samtal, och samtalsknappar på headsettet, kan du alltså ta emot telefonsamtalen helt utan att röra vid mobilen.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.